Özhan Market

Bayram Tatlıları Özhan’dan
Bayram Tatlıları Özhan’dan
Sayfayı paylaş
29-05-2019

Kaliteli ve güler yüzlü hizmet anlayışıyla Bursa’nın Marketi olan Özhan’da Kurban Bayramı hazırlıkları başladı. Yüksek hizmet standartlarını Bursa’da her bölgeye götürmeyi hedefleyen Özhan, bayramlık tatlı alternatifleriyle de fark yaratıyor.

Özhan dostlarına her zaman en iyi  hizmeti götürmek amacı ile yola çıkan marka, müşterilerinin bayramlık tatlı siparişlerini özenle hazırlıyor. Tüketici talepleri ve istekleri doğrultusunda hizmet veren marka, tüm mağazalarından bayramlık tatlı siparişlerini almaya başladı.

 Mutlu müşteri için mutlu alışveriş standartları oluşturan Özhan, bayramlık tatlı siparişleri için dostlarına bolca seçenek sunuyor. Bayramların gözdesi cevizli, fıstıklı ve ev baklavasının yanında   kadayıf, bülbülyuvası, saray sarma, fıstıklı burma, şöbiyet gibi tatlı çeşitleri  tüm Özhan mağazalarından sipariş verilebiliyor.

 Reklam ve Halkla İlişkiler Müdürü Ayşen Yılmaz, ‘Özhan dostlarının talepleri üzerine bayramlık tatlı siparişlerini özenle hazırlıyoruz. Birbirinden lezzetli tatlılarımız markamızın güvencesiyle bu bayram da ağızları tatlandıracak.’ şeklinde konuştu. Hizmet kalitesinin ve müşteri memnuniyetinin her zaman en üst seviyede olması için uğraştıklarını belirten Yılmaz, Bursalıları bayramlık tatlı alımı için Özhan’a davet etti.

close
Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için kişisel veri politikamız doğrultusunda çerezler kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için