Özhan Market

BURSA’DA YAŞAM’IN ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
BURSA’DA YAŞAM’IN ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
Sayfayı paylaş
30-05-2019

Özhan Marketler Zinciri’nin kültür sanat etkinliklerine ve Bursa’ya verdiği değer kapsamında her yıl geleneksel olarak düzenlediği fotoğraf yarışmasında ödüller sahiplerini buldu. "Bursa’da Yaşam"  teması ile fotoğraf severlerin Bursa karelerinin değerlendirildiği yarışmanın ödül töreni ve sergi açılışı Ressam Şefik Bursalı Sanat Galerisi’nde yapıldı.

Jüri üyeleri; Güven Aktaş (U.Ü. Eğitim Fakültesi Öğr.Grv.), Alper Birsel (U.Ü.Eğitim Fakültesi Fotoğraf Bölümü Öğr.Grv.), Dr. Ömer Yağlıdere (EFIAP) ve Sabri Erdem (Bursa Sivilay Derneği Yönetim Kurulu Üyesi) tarafından yapılan değerlendirme sonucu, birinci Merve Güner 1500 TL, ikinci Figen Yeşil 1000 TL, üçüncü Bülent Suberk ise 750 TL ödülün sahibi oldu. Mansiyona hak kazanan Nurkan Kahraman, Mesut Yıldız, Erdal Çalışkan ise Özhan’dan hediye çeki kazandı.

BURSA ZITLIKLARLA DOLU OLMASINA RAĞMEN UYUM İÇİNDE

Caddeleri, insanları, doğal güzellikleri, tarihi dokusu ve tüm bunların yaşama yansıması ile Bursa’nın ülkemizdeki önemli şehirler arasında yer aldığına değinen Özhan Marketler Zinciri Genel Müdürü İbrahim Özhan, " Yarışmamızda da “Bursa’da Yaşam” ana temasını ele alarak, Bursa’nın sokaklarında, meydanlarında, tarihi mekanlarında yaşamın nasıl iç içe geçtiğini, zıtlıklarla dolu olmasına rağmen uyumun nasıl yakalandığını göstermek istedik" dedi. Son yıllardaki teknolojik gelişmeler sayesinde fotoğraf çekimi ve basımının kolaylaştığına dikkat çeken Özhan, "Bugün yüksek çekim gücü olan cep telefonları sayesinde gördüğümüz bir kareyi ölümsüzleştirip dünyanın dört bir yanındaki dostlarımızla paylaşabiliyoruz" diye konuştu. Özhan, yarışmaya katılan tüm fotoğraf severlere ve emeği geçen herkese teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.

BU YIL 5’İNCİSİ DÜZENLENDİ

Geleneksel hale gelen yarışmanın bu yıl 5’incisini düzenlediklerine değinen Özhan Marketler Zinciri Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Ayşen Yılmaz, Bursa’ya katkı koymaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi.  Yılmaz, "Kentimizin birçok güzelliğinin bir kez daha hatırlandığı yarışmamıza 489 fotoğraf katılırken, jüri üyelerimiz tarafından yapılan değerlendirme ile 6 fotoğraf ödül almaya, 43 fotoğraf ise sergilenmeye hak kazandı. Yarışmaya katılan ve dereceye giren tüm fotoğraf severleri kutluyoruz. Yarışmamızdaki fotoğrafların seçiminde verdikleri destek ve özveriden dolayı ise; değerli jüri üyelerimize ve siz değerli dostlarımıza  teşekkür ederiz” dedi.

close
Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için kişisel veri politikamız doğrultusunda çerezler kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için