Özhan Market

MUTFAĞIN ŞEFİ’NİN ÜÇÜNCÜ SAYISI YAYINDA!
MUTFAĞIN ŞEFİ’NİN ÜÇÜNCÜ SAYISI YAYINDA!
Sayfayı paylaş
29-05-2019

Güvenilir ve sağlıklı ürünleri ile lezzetli sofraların değişilmez adresi olmayı başaran Özhan Marketler Zinciri, Mutfağın Şefi dergisinin üçüncü sayısını okuyucularıyla buluşturdu. Birbirinden özel yemek tariflerinden, sağlıklı beslenme önerilerine, mutfak sırlarından,  gözde mekânlara kadar birçok konuyu ele alan "Mutfağın Şefi"’nin üçüncü sayısı da zengin içeriğiyle raflardaki yerini aldı.

Ünlü aşçı Ömür Akkor’un da aralarında olduğu 9 şef ile toplam 16 yazarın yer aldığı dergide, Arda Türkmen, Jean Nassar ve Yılmaz Almaz gibi yönetici şeflerin yanı sıra  Özlem Vural, Burhan Can gibi yeni yazarların yemek tariflerine de yer verildi. "Gezen Anne"; Embiye Ülgen Gaziantep lezzetlerini kaleme alırken, İstanbul sosyetesinin ünlü simalarından Çiğdem Doğu’da Mutfağın Şefi okuyucuları için mutfağa girdi. Diyetisyen Başak Kefeli’nin kilo vermek isteyen kişiler için başarı hikayelerini paylaştığı dergide, ekmek israfını önlemenin önemine vurgu yapıldı. Dört aylık periyotlarla yayınlanan derginin bu sayısında kapak konusu olarak balık yemekleri seçildi.

"Mutfağın Şefi", Özhan Marketler Zinciri’nin tüm şubelerinde 3 TL’den satın alınabiliyor.

BAŞARININ SIRRI: FAYDA YARATMA İNANCI VE KARARLILIK

Perakende ve gıda sektöründe hızlı ve yenilikçi olmanın yanı sıra ürün ve hizmet kalitesindeki sürekliliğe dikkat çeken Özhan Marketler Zinciri Genel Müdürü İbrahim Özhan, "Güven kazanmak zordur ama en zor olanı hayata geçirilen bir projede istikrarı sağlayabilmektir" dedi. Her yeni sayının bir önceki sayıya rakip olduğunu dile getiren Özhan, "Dostlarımızın samimi görüşleri, raflarda tükenen dergilerimiz bize bu anlamda güç verdi. Bizim başarımızın ardındaki sır, fayda yaratmaya olan inanç ve kararlılığımızdır" diye konuştu.

Yeni yılın ilk ayında Mutfağın Şefi’nin yeni sayısıyla lezzetli sofraların adresi olmaya devam ettiğine dikkat çeken Özhan Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Ayşen Yılmaz ise, "Her yeni sayı bizler için yeni bir heyecan demek. Hayata geçirdiğimiz projelerimizde dostlarımızın bizi yalnız bırakmaması Bursa’nın ilk ve tek yemek dergisine gösterdikleri ilgi ise gurur verici" diye konuştu. 

Mutfağın Şefi’nin Yayın Yönetmenliği’ni üstlenen Uçurtma Kreatif’ten Aslı Alper ise, derginin üçüncü sayısı hakkında şunları belirtti, “Bir yandan yemek kültürümüzün lezzetlerine yer verirken, bir yandan da dünya mutfaklarına misafir olduk. Tarifini verdiği yemeğe dair bir hikayesi olsan şeflerimizi Bursalılarla buluşturmaya devam ederken, sağlıklı ve dengeli beslenmenin ipuçlarını vermeyi de ihmal etmedik” dedi.

close
Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için kişisel veri politikamız doğrultusunda çerezler kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için