Özhan Market

ÖZHAN 53. YILINDA ŞANS DAĞITIYOR
ÖZHAN 53. YILINDA ŞANS DAĞITIYOR
Sayfayı paylaş
29-05-2019

Kaliteli, güvenli hizmetin adresi Özhan, 53. yılını coşkuyla kutluyor. Bursa’ya en iyi hizmeti sunmak için yola çıkan Bursa’nın marketi, 53 yaşında. Yeni yaşını coşkuyla kutlayan Özhan, 1 adet Subaru XV Comfort marka son model arabanın da yer aldığı muhteşem hediyeleri düzenlediği çekiliş kampanyasıyla Özhan dostlarıyla paylaşıyor.

Milli Piyangoyla birlikte düzenlenen çekiliş kampanyasıyla 1 Temmuz- 1 Ekim tarihleri arasında Özhan Kart’la 50 TL’lik alışveriş yapan herkese bir çekiliş hakkı verilerek çekilişe katılması sağlanıyor. ‘Size değer’ sloganından hareketle Özhan dostları için özenle seçilen  53 hediye, 7 Ekim tarihinde yapılacak çekilişle sahibini bulacak. Geçit şubesinde sergilenen hediye edilecek son model araba Bursalıların ilgisini çekiyor. TV, oyun konsolu, bilgisayar, akıllı cep telefonları, elektronik ev aletleri, bisiklet ve daha birçok mükemmel hediyenin yer aldığı çekiliş kampanyası büyük ilgi görüyor.

Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Ayşen Yılmaz, ‘ Markamız  53 yaşında. 53 yıldır kaliteden ödün vermeden mutlulukla hizmet veriyoruz. Tabii ki bizi bu noktaya taşıyan dostlarımızı ve  Bursalıları unutmadık. Mutluluğumuzu onlarla paylaşmak için bu  kampanyayı düzenledik. 1Temmuz-1Ekim tarihleri arasında düzenlendiğimiz çekiliş kampanyamıza katılmak için herkesi şubelerimize bekliyoruz. Katılanlara da şans diliyorum.’ şeklinde konuştu.

close
Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için kişisel veri politikamız doğrultusunda çerezler kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için