Özhan Market

Özhan Çalışanları Piknikte Coştu.
Özhan Çalışanları Piknikte Coştu.
Sayfayı paylaş
29-05-2019

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen piknikte bir araya gelen Özhan Marketler Zinciri ailesi, yılın stres ve yorgunluğunu attı. İki gün boyunca oyunlar ve müzik eşliğinde süren etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

 

 Özhan çalışanları ve çalışanların aileleriyle birlikte büyük bir aile olan "Özhan ailesi" birbirine bağlılığını her fırsatta gösteriyor. Özhan Marketler Zinciri, bu yıl da tüm ailesini geleneksel olarak düzenlediği piknikte bir araya getirdi. Orhangazi’nin Sölöz beldesinde iki gün boyunca devam eden piknik, tam bir şenlik havasında geçti. Özhan ailesinin gönüllerince eğlendiği etkinliğe mutluluk hakimdi.

Canlı müzik eşliğinde, sandalye kapmaca, balonla dans, halat çekme, çuvalla zıplama, rodeo gibi birbirinden keyifli yarışmaların yapıldığı piknik, renkli görüntülere sahne oldu. Birbirinden farklı yörelere ait halaylar çekildi. Çeşitli ikramların bulunduğu piknikte rodeo yarışmasında çekişmeli anlar yaşandı. Minikler ise onlar için getirilen oyun parkurlarında animatörler eşliğinde doyasıya eğlenerek pikniğin tadını çıkardılar. Etkinlikte tüm yarışma birincileri, sürpriz hediyelerini Özhan Marketler Zinciri Genel Müdürü İbrahim Özhan’dan aldı. Piknikte ayrıca Özhan Marketler Zinciri bünyesinde 10’uncu, 15’inci ve 20’nci yılını tamamlayan çalışanlara teşekkür plaketini Özhan Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Taner Özhan ve Özhan Marketler Zinciri Genel Müdürü İbrahim Özhan takdim etti.

 

Genel Müdür İbrahim Özhan, "Özhan Marketler Zinciri’nin samimiyeti birbirine bağlı ve güçlü bir ekibin uyumundan, yani büyük  Özhan ailemizden  geliyor. Tüm çalışma arkadaşlarıma emekleri için teşekkür ederim." dedi.

close
Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için kişisel veri politikamız doğrultusunda çerezler kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için