Özhan Market

ÖZHAN ÇALIŞANLARINDAN KAN BAĞIŞINA DESTEK 
ÖZHAN ÇALIŞANLARINDAN KAN BAĞIŞINA DESTEK 
Sayfayı paylaş
17-10-2019

 Özhan Marketler Zinciri çalışanlarından oluşan Özhan Gönüllüler Topluluğu üyeleri kan bağışında bulundu.  

Sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında kan bağışının önemine dikkat çeken gönüllüler, Bursa Kızılay Kan Merkezi  işbirliğiyle etkinliğe yoğun ilgi ve katılım göstererek kan bağışında bulundu.

Özhan Marketler Zinciri’nin Orhaneli Yolu mağazasında gerçekleştirilen organizasyona tüm mağazalardan gönüllüler katılarak, bağış sayısının artmasına katkıda bulundular. Kızılay Kan Merkezi çalışanları tarafından gerekli tetkikler yapıldıktan sonra kan vermeye uygun olan gönüllülerin bağışları kabul edildi.

Özhan Marketler Zinciri Reklam ve Halkla İlişkiler Müdürü Ayşen Yılmaz, “ Kan bağışı gibi hassas bir konuda duyarlılık gösteren tüm çalışma arkadaşlarıma ve Kızılay Kan Merkezi çalışanlarına teşekkür ederim. Kan vermenin, hayat vermek olduğunun bilincindeyiz. Ekibimizle birlikte üzerimize düşen görevi yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kan bağışı konusunda herkes üzerine düşeni yapmalı.” dedi.

Özhan Gönüllüler Topluluğu Başkanı Yener Kaptan, ‘ Kan bağışı gibi insani bir  davranışa gönüllülerimizin ilgisinin başka kurumlara da örnek teşkil etmesini umuyorum’ şeklinde konuştu.

 

close
Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için kişisel veri politikamız doğrultusunda çerezler kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için