Özhan Market

Özhan’da online alışveriş tam gaz
Özhan’da online alışveriş tam gaz
Sayfayı paylaş
24-10-2019

 

Bursalı market  denince ilk akla gelen marketler zinciri Özhan, www.ozhan.com.tr adresi üzerinden birkaç tıkla alışveriş imkanı sunuyor. Yenilenen Özhan online mağazasında binlerce çeşit ürünü bir arada bulmak mümkün.

Bursa’nın ilk yerel marketler zinciri olan Özhan, yaygın mağaza ağının yanı sıra online mağazasıyla da Özhan dostlarının  hayatını kolaylaştırıyor. www.ozhan.com.tr adresinden ulaşılabilen yeni online mağazada binlerce çeşit ürün bulunuyor. Bu özelliğiyle Özhan’ın  en büyük mağazası olan www.ozhan.com.tr  zengin ürün gamıyla müşterilerine aradıkları tüm ürünlere birkaç tıkla ulaşma imkanı sağlıyor.

 

Cepten Online Sipariş Dönemi

Online mağazayla birlikte hayata geçen mobil uygulama sayesinde cep telefonundan da market alışverişini sipariş vermek mümkün. App Store ve Google Play üzerinden ücretsiz indirilen Özhan mobil uygulamasıyla binlerce ürün çeşidine ve alışveriş imkanına cep telefonlarından ulaşılabiliyor. 75 TL ve üzerinde yapılan online alışverişlere aynı gün içerisinde ücretsiz teslimat sağlanıyor. Sadece online mağazaya özel kampanyalar, indirimler ve fırsatlar  da sunuluyor.

Özhan Marketler Zinciri Genel Müdürü İbrahim Özhan: “Özhan dostlarından gelen  talepler doğrultusunda online mağazamızı yeniledik. Bursalıların Özhan’a duyduğu güven sayesinde online mağazamız açıldığı günden bu yana Bursa’nın farklı bölgelerinden siparişler alıyoruz. Online mağazamızda şu ana kadar en çok satılan ürünler kırmızı et çeşitleri ve şarküteri ürünleri oldu. Meyve ve sebze ürünleri, kişisel bakım ve temizlik ürünleri de müşterilerimizden yoğun talep gören ürünler arasında. ” dedi.

            ISO 22000 alan ilk yerel market unvanına sahip olan Özhan Marketler Zinciri, şarküteri, peynir, meze, zeytin, tatlı, yufka, kalem böreği, sucuk, bakliyat gibi Özhan markalı birçok ürünü dostlarının damak tadına sunuyor. Online mağazasında zengin marka seçeneklerinin yanı sıra et ve et ürünleri, şarküteri grubu, meşrubat, deterjan, gıda ürünleriyle ihtiyaç duyulan her ürünü bulmak mümkün. Özhan, gıda konusunda mevcut en yüksek standart olan K-Q TSE-ISO-EN 9000 Kalite Güvence Sistemi ve G-F TSE-ISO-EN 22000 Gıda Güvenliği Belgesi’ne de sahip.

 

close
Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için kişisel veri politikamız doğrultusunda çerezler kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için