Özhan Market

Özhan’dan dostlarına Kadir Çöpdemir sürprizi
Özhan’dan dostlarına Kadir Çöpdemir sürprizi
Sayfayı paylaş
30-05-2019

Alışverişleri eğlenceli hale getirmek için farklı proje ve kampanyalarla dostlarına sürprizler yaşatan Özhan Marketler Zinciri, Kadir Çöpdemir’i Özhan dostlarıyla buluşturdu. Coca Cola ile birlikte Geçit şubede “Ünlü Kasası” adı altında düzenlenen etkinlikte kasaya geldiğinde kasiyer yerine Kadir Çöpdemir’i karşılarında gören Özhan dostları şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Çöpdemir, Özhan kasasına geçerek, yaptığı neşeli sohbetlerde Özhan dostlarını kahkahaya boğdu. Büyük küçük her yaştan Özhan dostuyla özel olarak ilgilenen Kadir Çöpdemir, kendisine gösterilen ilgiden de çok memnun olduğunu belirtirken, sevenleriyle bol bol fotoğraf çektirdi.

Etkinlikte ayrıca Özhan Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Ayşen Yılmaz  tarafından hediye edilen Özhan Kart’ın avantajlarından yararlanarak alışveriş yapmayı ihmal etmeyen Çöpdemir, “Bir Özhan dostu olarak Bursa’da böyle bir etkinlikte Bursalılarla birlikte olmaktan mutluluk duydum. Ekranda olmak kadar birebir iletişimde bulunmak da çok keyifli. Özhan’ın, bu tür faaliyetlerle farklılık yaratmasına hem ortak hem de tanık oldum. Özhan’ı bu konuda tebrik ediyorum” dedi.

close
Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için kişisel veri politikamız doğrultusunda çerezler kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için