Özhan Market

Özhan’dan dünyayı güzelleştirecek yarışma
Özhan’dan dünyayı güzelleştirecek yarışma
Sayfayı paylaş
30-05-2019

Özhan Marketler Zinciri, bu yıl ilköğretim öğrencileri arasında yapılacak yarışmanın konusunu su olarak belirledi. Gelenekselleşen resim yarışmasında bu yıl toplamda 4 bin 500 TL ödül verilecek.

Özhan Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Ayşen Yılmaz resim yarışması hakkında bilgi vererek, “En değerli varlıklarımız olarak gördüğümüz çocuklarımızı hem resim yapmaya teşvik etmek hem de su konusundaki farkındalıklarını artırmayı amaçladık” dedi. Özellikle dünyada azalan su kaynakları ve su kirliliğine dikkat çekmek istediklerini söyleyen Yılmaz, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği kapsamında düzenlediğimiz yarışmamızın ana temasını, Birleşmiş Milletler’in 2013 yılını Uluslararası Su Dayanışma Yılı olarak kabul etmesi üzerine biz de “Suyla Güzelleşen Dünya” olarak belirledik” diye konuştu.

 

Gelir LÖSEV’e bağışlanacak

Son başvuru tarihinin 15 Nisan 2013’te sona ereceğine dikkat çeken Yılmaz, ödül töreni ve yarışma sergisinin 24 Nisan’da www.ozhan.com.tr:9990 adresinden  ve Özhan Facebook sayfasından duyurulacağını açıkladı. Yılmaz ayrıca dereceye giren resimlerin satışa sunulacağı sergide elde edilen tüm gelirin Lösev’e bağışlanacağını belirtti.

Başvuru şartları ve ödüller

Öğrenciler, serbest teknik ile çalıştıkları en fazla 3 adet resimle 15 Nisan 2013 tarihine kadar tüm Özhan şubelerinde yer alan ilgili başvuru formunu doldurarak, yarışmaya katılabilecekler. 1.2.3.4. sınıflar ve 5.6.7.8. sınıflar olmak üzere 2 kategoriye ayılan yarışmada, birincilere 1.000 TL, ikincilere 750 TL ve üçüncülere 500 TL para ödülünün yanı sıra, mansiyonlara jüri özel ödülü verilecek.

close
Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için kişisel veri politikamız doğrultusunda çerezler kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için