Özhan Market

Özhan desteğiyle yeni sezona merhaba…
Özhan desteğiyle yeni sezona merhaba…
Sayfayı paylaş
29-05-2019

Kültür ve sanat etkinliklerini yaşamın önemli bir parçası olarak kabul eden Özhan Marketler Zinciri, sanatsal faaliyetlere destek vermeye devam ediyor. Bu çerçevede senfoniden ve konservatuardan kendi alanında yol kat etmiş kadın sanatçıları bir araya getiren Türk Müziği Topluluğu Nev-Eda, yeni sezona Özhan Marketler Zinciri’nin desteğiyle “merhaba” dedi.

Osmangazi Belediyesi tarafından Ördekli Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konser sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Bugüne kadar Suzan Kardeş, Melihat Gürses, İzzet Günay gibi değerli isimleri konuk eden Nev-Eda, gecede, İzmir Devlet Klasik Türk Müziği Korosu sanatçısı Gökçe Eriş’i ağırladı.

 

YILMAZ: ÖZHAN OLARAK GURURLUYUZ

Bursa’nın Türk Sanat Tarihi içerisinde önemli bir yeri olduğuna ve Bursalıların sanata olan ilgisine değinen Özhan Marketler Zinciri Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Ayşen Yılmaz, "Bursalılar bu anlamda çok şanslı. Sanata değerli isimleri kazandırmış bir şehrin marketi olmaktan ve buna Özhan Marketler Zinciri olarak katkıda bulunmaktan dolayı gururluyuz" dedi.

 

SANATÇI HÖKE: BURSA HALKI SANATA İLGİLİ

Türk Sanat Müziği’ni batı müziği ile sentezleyerek farklı bir ahenk yarattıklarını dile getiren Bursa Devlet Klasik Türk Müziği Korosu ses sanatçısı Nalân Höke, "Sadece kadınlardan oluşan bir topluluk olmamızın yanında müzik altyapımızda da farklılıklar var. Bunu ortaya çıkarmaya çalışıyoruz. Bu nedenle farklı ahenkleri bir araya getirdik. Böylece sanata ilgili ve saygılı Bursa halkının da ilgisini ve sevgisini kazandığımızı düşünüyorum" dedi.

Özhan Marketler Zinciri’nin verdiği destekten mutluluk duyduğunu dile getiren sanatçı Nalân Höke sözlerini şöyle tamamladı:

"Özhan Marketler Zinciri’nin sanata çok duyarlı olduğunu bizim haricimizde de sanatsal etkinliklere destek verdiğini biliyorum. Özellikle şarküterisi ile çok yakından tanıdığım Bursa’nın bu değerli marketine teşekkürlerimizi sunuyorum."

close
Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için kişisel veri politikamız doğrultusunda çerezler kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için