Özhan Market

Özhan Gönüllüleri’ne Halkla İlişkiler Çalışması Ödülü
Özhan Gönüllüleri’ne Halkla İlişkiler Çalışması Ödülü
Sayfayı paylaş
29-05-2019

Özhan çalışanları içerisinde gönüllülük kavramını yaymak ve gönüllüğün benimsenmesi yönünde çaba göstermek için kurulan Özhan Gönüllüleri Topluluğu bu yıl Bursa Halkla İlişkiler Derneği (BHİD) tarafından ikincisi düzenlenen HİÇ Ödülleri yarışmasında yılın "En İyi Kurum İçi İletişim" projesi ödülünü aldı.

HİÇ Ödülü’nü Özhan Genel Müdürü İbrahim Özhan, Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Ayşen Yılmaz ve Özhan Gönüllüleri Topluluğu Başkanı Nehir Sarel’e ve projenin iletişim ve tasarım çalışmalarını yürüten Uçurtma Kreatif ekibi adına Sibel Bağcı Uzun ve Aslı Alper’e ödüllerini İtibar Yönetimi Enstitüsü Başkanı Orhan Samast takdim etti.

Özhan Gönüllüleri Topluluğu’nun, Özhan çalışanları içerisinde gönüllülük kavramını yaymak ve gönüllüğün benimsenmesi yönünde çaba göstermek için kurulduğuna değinen Ayşen Yılmaz, topluluğun ürettiği projeler ile Özhan Marketler Zinciri’nin sosyal sorumluluk çalışmalarında öncü olmasına büyük katkı sağladığına dikkat çekti. Yılmaz son olarak, bu çalışma ve çabaların BHİD tarafından ödüllendirmesinden gurur ve mutluluk duyduklarını dile getirdi. 

Mesleğin imajını ve toplumda oluşturduğu algıyı geliştirmek adına düzenlenen HİÇ Ödülleri toplamda altı kategoride, Bursa’daki kurum ve kuruluşların katılımıyla gerçekleşti. Geçtiğimiz yıl ilk düzenlenen ve büyük ses getiren HİÇ Ödülleri’ne bu yıl 12 kurum, 23 proje ile katıldı.

"İLK ÇALIŞAN GÖNÜLLÜ TOPLULUĞU"

LÖSEV, LÖDER gibi STK’lara, Huzurevi, Kızılay gibi kurumlara destekte bulunan Özhan Gönüllüleri Topluluğu, sağladığı toplumsal katkılar ve kazandığı saygı ile  üyelerinin motivasyonlarının artmasına yardımcı olmaktadır. Hazırlanan tüzük sonrasında kendi yönetimini yapılan seçim ile belirleyerek kurulmuş kurumsal bir topluluk olma özelliğinin yanı sıra "Özhan Gönüllüleri Topluluğu" ayrıca yerel perakende sektöründe kurulan “ilk çalışan gönüllü topluluğu” unvanını taşımaktadır.

close
Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için kişisel veri politikamız doğrultusunda çerezler kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için