Özhan Market

Özhan ile Kazbek zirvesi de tamamlandı
Özhan ile Kazbek zirvesi de tamamlandı
Sayfayı paylaş
30-05-2019

Sosyal sorumluluk projelerine verdiği destek ile Bursa için çalışan Özhan Marketler Zinciri sektöründe örnek olmaya devam ediyor.
Yaş ortalamasının yüksek olmasına rağmen tecrübe ve birikim ile birçok başarılı zirve tırmanışı yapan Nilüfer Kent Konseyi Uludağ Çalışma Grubu üyesi dağcılar, Özhan desteğiyle bu kez Gürcistan’ın Kazbek Dağı’na tırmandı. Türkiye’de Bozdağ, Kızlar Sivrisi, Kaçkarlar, Aladağlar ve Ağrı Dağı gibi birçok başarılı zirve tırmanışına imza atan dağcılar; uzun eğitim, teknik donanım ve destek ile 5047 metrelik Kazbek zirvesinden de başarı ile döndü. Yakınları ve Nilüfer Kadın Korosu tarafından Türk Bayrakları ile karşılanan dağcılar “Dağ Başını Duman Almış” marşını söyledi.

Uludağ Çalışma Grubu Başkanı M. Fahir Denizman başarı ile döndükleri Kazbek zirvesi için, “Bu başarımızda bize olan inançlarını, güvenlerini esirgemeyen; grup üyelerimize, Sevgili Nilüfer Belediye Başkanımız Mustafa Bozbey’e ve Bursamızın değerli markası Özhan Marketler Zinciri’ne verdikleri destekler için de çok teşekkür ediyoruz” dedi.

close
Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için kişisel veri politikamız doğrultusunda çerezler kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için