Özhan Market

Özhan’ın Minik Şefleri Çok Eğlendi
Özhan’ın Minik Şefleri Çok Eğlendi
Sayfayı paylaş
29-05-2019

Kaliteli ve güler yüzlü hizmet anlayışıyla Bursa’nın marketi olan Özhan, baharın gelişini  Anne-Çocuk festivalinde dostlarıyla paylaştı. Balat ormanında gerçekleşen organizasyona katılan birbirinden sevimli  çocuklar ünlü şef Rüzgar Sünbül’ün eşliğinde pastalar hazırlayıp afiyetle yedi.

Sarelle çikolata markasıyla işbirliği yapılarak Balat ormanına konumlandırılan Eattoapp mutfağında minik şefler, pastalarını aileleri ve öğretmenlerinin gözü önünde hazırladı. Müziğin ritmine kendilerini bırakan minik şefler  eğlenceli ve lezzetli anları birlikte yaşadı.

Şef Rüzgar Sünbül’ ün yönlendirmesiyle birbirinden güzel pastalar hazırlayan minikler, hazırlama aşamasını bitirdikten sonra pastaları diğer misafirlerle paylaşarak afiyetle yedi. Harika pastalar hazırlayan minikler başarı sertifikalarını ustalarının elinden aldı. Sertifikalarını alan miniklerin sevinci görülmeye değerdi.

Doğanın içinde güzel bir gün geçiren minik şefler, bir çok eğlenceli oyun oynayarak enerjilerini attı. Çocukların sevincinin zirvede olduğu gün için öğretmenler ve aileleri Özhan Market’e teşekkür etti.

close
Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için kişisel veri politikamız doğrultusunda çerezler kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için