Özhan Market

Özhan Kart kazandırmaya devam ediyor
Özhan Kart kazandırmaya devam ediyor
Sayfayı paylaş
30-05-2019

Özhan Marketler Zinciri’nin dostlarına sağladığı avantajlar kapsamında düzenlenen kampanyalar kazandırmaya devam ediyor. 7 Ekim – 7 Kasım 2013 tarihleri arasında en fazla Ülker ürünü alarak kazanan talihli Semih Durmayaz, Kelebek Mobilya’da 3000TL değerindeki  hediye çekinin sahibi oldu. Geçit Mağaza’da düzenlenen ödül töreninde hediye çekini Özhan Marketler Zinciri Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Ayşen Yılmaz teslim etti.

Özhan dostları için farklı kampanyaların devam ettiğine vurgu yapan Özhan Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Ayşen Yılmaz, "Dostlarımıza fayda sağlayacak hediyeleri Özhan Kart’a özel kampanyalar ile sunmak onları mutlu ettiği kadar bizleri de mutlu ediyor" dedi.

Kazanan talihli Semih Duryamaz, törende mutluluğunu dile getirirken, “Özhan’dan aradıklarında benim için sürpriz oldu. Sürekli Özhan’dan alışveriş yapıyorum. Bu yüzden market kartı olarak da sadece Özhan Kart’ım var ve kullandıkça faydasını görüyorum" diye konuştu. Facebook’ta, Twitter’da ve mağaza içi görsellerde duyuruların olduğunu sonradan gördüğünü dile getiren Durmayaz, "Evimizde yenilemek istediğimiz eşyalarımız vardı. Bizim için tam yerinde bir hediye oldu. Özhan’a teşekkür ediyorum" dedi.

close
Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için kişisel veri politikamız doğrultusunda çerezler kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için