Özhan Market

Özhan Kart’tan hediye yağmuru
Özhan Kart’tan hediye yağmuru
Sayfayı paylaş
29-05-2019

Özhan Marketler Zinciri’nden 15 Kasım-16 Aralık tarihleri arasında en fazla Doğuş Çay ürünü alarak kazanan talihliler; Özkan Ünal, Sercan Çopur, Tuğçe Dönmez ve Tevfik Celal Katimoğulları, Kelebek Mobilya’dan 1000 TL değerindeki  hediye çekinin sahibi oldu. Geçit Mağaza’da düzenlenen ödül töreninde hediye çekini Özhan Marketler Zinciri Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Ayşen Yılmaz teslim etti.

KAMPANYALAR BELLİ DÖNEMLERDE DEĞİL SÜREKLİ

Özhan Kart’ın sağladığı avantajların sadece belli dönemlerde değil sürekli olarak devam ettiğine değinen Özhan Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Ayşen Yılmaz, "Özel indirimler, promosyonlar ve TL değerinde puanlar kazandırmak kartımızın dostlarımıza sağladığı başlıca avantajlar. Bunların yanı sıra firmalarımız ile de devamlı olarak ortaklaşa kampanyalar yürütüyoruz. İlerleyen süreçlerde farklı sürprizlerde dostlarımızı bekliyor olacak" dedi.

EVLİLİK HAZIRLIĞI İÇİN ÖZELLİKLE KAZANMAK İSTEDİ

Kardeşi Özkan Ünal adına ödül törenine katılan Alkan Ünal, "Kardeşim; Özhan Marketler Zinciri’nin devamlı müşterisi. Özhan’ın kampanyalarını da devamlı olarak takip ediyordu. Doğuş Çay kampanyasına da internet üzerinden görerek katıldı" dedi. Kardeşinin evlilik arifesinde olduğunu dile getiren Ünal, "Bu sebeple özellikle bu kampanyayı çok istedi. Kazananlar arasında kardeşim de olduğu için mutluyum. Özhan Marketler Zinciri’ne teşekkür ediyorum" diye konuştu.

close
Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için kişisel veri politikamız doğrultusunda çerezler kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için