Özhan Market

ÖZHAN KURBAN BAYRAMINA HAZIR
ÖZHAN KURBAN BAYRAMINA HAZIR
Sayfayı paylaş
29-05-2019

Bursa’nın güvenilir ve güçlü markası Özhan Marketler Zinciri, veteriner hekim kontrolünde yetiştirilen kurbanlık küçükbaş hayvanların satışına başladı. Cazip fiyatlar ve uygun taksit imkanlarıyla Geçit Şube’de Özhan dostlarını bekleyen kurbanlıklara kesim gününe kadar ücretsiz bakılacak. Kurbanlıkların kesimleri de Özhan’ın modern donanımlara sahip kesim yerlerinde, İslami kurallara uygun, ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. Kurban Bayramı’nın 3’üncü ve 4’üncü günü ise Geçit Şube’de bedelli olarak “kurban eti işleme” hizmeti de verilecek.

Özhan Marketler Zinciri’nin kurbanlık bakımı ve kesimi konusunda yılların vermiş olduğu deneyime sahip olduğuna ve bu deneyimi sağlıklı ve güvenilir hizmet olarak dostlarıyla paylaştığına değinen Özhan Marketler Zinciri Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Ayşen Yılmaz, "Kurban bayramının en önemli değeri, ihtiyaç sahiplerini sevindirmek amacı ile kesilecek olan kurbanlardır. Biz bunun önemini bilerek dostlarımıza hizmet veriyoruz" dedi.

BAYRAM TATLILARI ÖZHAN’DAN

Özhan Marketler Zinciri, tüm bu hizmetlerin yanı sıra bayramların vazgeçilmezi tatlılar konusunda da her damak tadına hitap eden zengin tatlı çeşidini dostlarının beğenisine sunuyor.  Tüm şubelerinde satışa sunulan Özhan tatlılar; cevizli, fıstıklı, ev baklavası gibi baklava çeşitlerinin yanı sıra, kadayıf, bülbül yuvası, saray sarma, fıstıklı burma, şöbiyetten oluşuyor. Özhan ayrıca dostlarının özel tatlı siparişlerine de bayram boyunca cevap verecek.

close
Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için kişisel veri politikamız doğrultusunda çerezler kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için