Özhan Market

Özhan Market 50’nci yaşını kutladı
Özhan Market 50’nci yaşını kutladı
Sayfayı paylaş
30-05-2019

Perakendecilik hayatında Türkiye’de sayılı şirketin ulaştığı 50 yıllık bir geçmişe sahip olan Özhan Marketler Zinciri, 50’nci yılını Crowne Plaza’da kutladı. Düzenlenen kutlama yemeğine Özhan ailesinden ve dostlarından çok sayıda davetli katıldı. 50 yıllık geçmişin tanıtım filmiyle yeniden hatırlandığı gecede Özhan, başarı hikâyesinin verdiği gurur ve mutluluğu dostları ile paylaştı. Kesilen 50’nci yıl pastasının ardından sahne alan Sami davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Gecede, Özhan’ın 25 yıl ile en uzun süreli çalışanı Özhan Mağazalar Grup Müdürü Ahmet Bircan’a teşekkür plaketi verildi.

Yeniliklerin yılı
50’nci yılda Genel Müdürlük bayrağını devralmanın kendisi için büyük bir gurur olduğunu ifade eden Özhan Marketler Zinciri Genel Müdürü İbrahim Özhan yaptığı konuşmada, “Bizler dedelerimizin açtığı yolda yürüyen, ortak düşlere, ortak hedeflere sahip olan çocukları olarak Özhan’ı daha ilerilere taşımanın sorumluluğunu yerine getirmeye ve tüketicinin dostu olmaya devam edeceğiz” dedi. Bugün 32 şubede 700’ü aşkın personel ile büyük bir aile olduklarını ifade eden Özhan, “Özhan Marketler Zinciri olarak ‘siz nerede, biz oradayız’ sloganıyla toplamda 16 bin metrekare satış alanımız ile her gün 25 bin Özhan dostumuzu mağazalarımızda ağırlamaktan gurur duyuyoruz” diye konuştu.

“Benim asıl inancım daha da büyümüş ve gelişmiş görmek”
Konuşmasında Tevfik Özhan ve Mustafa Uluçay’la anılarını paylaşan Özhan Markerler Zinciri Danışmanı Sabri Erdem, “50 yıl önce Orhangazi’nin Yeni Sölöz köyünde bırakın alışveriş yapmayı, bakkala gitmenin lüks olduğu yıllardı. Evimize birkaç ev uzaklıktaki Nevzat amca, evinin altında bakkal dükkanı işletiyordu. Nevzat amca ve oğlu Tevfik Özhan’la tanışıklığımız, dostluğumuz o yıllarda başladı” dedi. Daha sonra yollarının 1992 yılına açılan Özhan Shopping Center’da yeniden kesiştiğini anlatan Erdem, “1999 yılının 18 Ağustos gününde benimde dallarına tutunduğum bu çınarın ömrü inşallah daha da uzun olur. Gelişmek, büyümek ve ayakta kalabilmek adına günümüz iş dünyasında gerekli her şeyi yapma gayretiyle Özhan’ı bugünlere getiren Sayın Tevfik Özhan ve Sayın Mustafa Uluçay şüphesiz eserleriyle övünüyorlar. Ama benim asıl inancım bu hale getirip elleriyle teslim ettikleri Özhan’ı, evlatlarının yani ikinci kuşağın ellerinde daha da büyümüş ve gelişmiş görmek” diye konuştu.

close
Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için kişisel veri politikamız doğrultusunda çerezler kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için