Özhan Market

ÖZHAN MARKET EMPATİ EVLERİYLE HAYVANLARA YARDIM ELİ UZATIYOR.
ÖZHAN MARKET EMPATİ EVLERİYLE HAYVANLARA YARDIM ELİ UZATIYOR.
Sayfayı paylaş
29-05-2019

Özhan Marketler Zinciri, kışın zorlu şartlarından hayvanları korumak için mağazalarında düzenlediği bir kampanyayla kedi ve köpek barınakları hediye ediyor. Özhan, toplumsal konular üzerine gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle toplumda farkındalık ve kalıcılık yaratmayı amaçlıyor. Bir çok başarılı sosyal sorumluluk projesine imza atan Özhan Market, kışın zorlu şartlarında hayvan dostlarını unutmadı. Soğuk kış günlerinde sokakta bulunan  kedi ve köpeklerin korunması adına özel olarak evler tasarlandı. Renkli ve sevimli tasarımıyla dikkat  çeken hayvan evleri aynı zamanda portatif olmasıyla da kolaylık sağlıyor. 100 adet kedi ve köpek evi Özhan Marketler Zinciri mağazalarında düzenlenen  kampanya ile hayvan severlere hediye edilecek. Son tarihi 28 Şubat olan kampanyada en çok kedi ve köpek maması alışverişi yapan 100 kişi empati evlerinin sahibi olacak. Özhan Empati Evleri projesi bir kedi köpek maması markasıyla işbirliğiyle hayata geçiyor. 

Özhan Marketler Zinciri Denetim Bölüm Başkanı Elif Özhan Ak; “Hayvan dostlarımızı kışın zorlu şartlarından korumak için bu projeyi düzenledik. Hep birlikte aynı doğada yaşıyoruz, yardım bekleyen hayvanları görmezden gelemeyiz. Tüm Özhan dostlarını kampanyaya katılmaya davet ediyorum.” şeklinde konuştu.

close
Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için kişisel veri politikamız doğrultusunda çerezler kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için