Özhan Market

Özhan Market’in 44. Mağazası Balat2 hizmete başladı.
Özhan Market’in 44. Mağazası Balat2 hizmete başladı.
Sayfayı paylaş
29-05-2019

Bursa’nın ilk yerel market zinciri Özhan Marketler Zinciri, dostlarının ihtiyaç duyduğu her bölgede mağaza açmaya devam ediyor. Her yeni açılan mağazada, Özhan dostlarının yaşam kalitesini ileriye taşıyacak sağlıklı, kaliteli, güvenilir ve ekonomik hizmeti sunmayı amaçladıklarını belirten Özhan Marketler Zinciri Genel Müdürü İbrahim Özhan, Balat2 mağazasında Özhan samimiyetini ve sıcaklığı dostlarına yansıtacaklarını dile getirdi.

Kaliteli hizmeti ve güveni dostlarının olduğu her yere taşıyan Özhan Marketler Zinciri, Bursalı dostlarına en iyi hizmeti verebilmek için güler yüz ve özveriyle hiç durmadan çalışarak Balat bölgesindeki ikinci mağazasıyla, şube sayısını da 44’e ulaştırmışoldu.

 Özhan dostları için istikrarlı bir şekilde  büyümeye devam ettiklerini dile getiren Özhan Marketler Zinciri Genel Müdürü İbrahim Özhan, “Her yeni açılan şubede, Özhan dostlarının yaşam kalitesini ileriye taşıyacak sağlıklı, kaliteli, güvenilir ve ekonomik hizmeti sunmayı amaçlıyoruz. Özhan kalitesine ihtiyaç duyulan ve talep edilen her bölgede kontrollü bir şekilde yer almaya gayret gösteriyoruz.. Yeni açılan mağazamızda Özhan samimiyetini dostlarımıza yansıtacağız” dedi.

Açılışta Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Muhsin Özlükurt da yaptıkları konuşmalarında dilek ve temennilerini ilettiler.

 ISO 22000 alan ilk yerel market unvanına sahip olan Özhan Marketler Zinciri, şarküteri, peynir, meze, zeytin, tatlı, yufka, kalem böreği, sucuk, bakliyat gibi Özhan markalı birçok ürünü dostlarının damak tadına sunuyor. Balat2 mağazasında 400m2 alanda 2 kasayla hizmet sunulacak olup, zengin marka seçeneklerinin yanı sıra et ve et ürünleri, şarküteri grubu, meşrubat, deterjan ve gıda reyonları ile ihtiyaç duyulan her ürünü bulmak mümkün. Özhan, gıda konusunda mevcut en yüksek standart olan K-Q TSE-ISO-EN 9000 Kalite Güvence Sistemi ve G-F TSE-ISO-EN 22000 Gıda Güvenliği Belgesi’ne de sahip. Özhan Market, tüm bunların yanında yıl boyunca düzenlediği cazip  kampanyalarla müşterilerinin yüzlerini güldürmekte. Hali hazırda Milli Piyango onaylı 54. Yıla özel Mercedes otomobil çekiliş kampanyası devam etmekte.

close
Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için kişisel veri politikamız doğrultusunda çerezler kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için