Özhan Market

Özhan Marketler Zinciri`ne 21`nci Halka
Özhan Marketler Zinciri`ne 21`nci Halka
Sayfayı paylaş
30-05-2019

Bursalılara 17 yıldır kaliteli hizmet ve alışveriş anlayışını sunan Özhan Marketler Zinciri Konak Mahallesi Eğitimciler Caddesi`nde bulunan 21`nci şubesinin açılışını geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi.

  Hizmet halkalarına bir yenisini eklemiş olmanın gururunu yaşadıklarını belirten Özhan Marketler Zinciri Genel Müdürü Sabri Erdem yaklaşık 400 metrekare alanda hizmet verecek olan Özhan Eğitimciler Şubesi’nde zengin marka seçeneklerinin yanı sıra et ve et ürünleri, şarküteri grubu, meşrubat, baklava ve tatlı çeşitleri, deterjan ve gıda reyonları, kozmetik ile ihtiyaç duyulan her ürünü bulabilmenin mümkün olduğunu söyledi. Çok sayıda davetlinin katıldığı açılışı Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bosbey, BTSO Meclis Başkanı İlhan Parseker, Özhan Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Taner Özhan ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Uluçay yaptı.

  22000 Belgesini alan ilk yerel market
Bugün toplam 20’ye ulaşan şube sayısı ile Bursa haklına hizmet veren Özhan Marketler Zinciri aynı zamanda ISO 22000 standardını alan ilk yerel market ünvanına da sahip. Kendi markasıyla üreterek satışını gerçekleştirdiği et ve et ürünlerinden, sucuk, peynir ve zeytine, balık reyonundan tatlı çeşitlerine, yufka ve sigara böreğinden meze çeşitlerine, bakliyat ürünlerinden binlerce seçkin markayı ve binlerce çeşit ürünü hijyenik ve güvenilir bir hizmet zinciri kapsamında sunmaya devam ediyor.

  Özhan hedefini büyüttü
“Dostlarım” diye tanımladığı müşterilerine kolay, kaliteli ve avantajlı alışverişin zevkini tattırabilmek için 2009 yılında da yatırımlarına devam ettiklerini belirten Sabri Erdem, müşterilerine en yakın noktalarda şube açmaya devam edeceklerini belirtti. Erdem, bugün yaklaşık 500‘e ulaşan çalışan sayısı ile Bursa’nın perakende sektöründeki güvenilir markası olma iddiasından ödün vermeden, kaliteli hizmet ve kusursuz müşteri memnuniyeti anlayışı ile yeni şubeler açmaya devam edeceklerini söyledi.

close
Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için kişisel veri politikamız doğrultusunda çerezler kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için