Özhan Market

ÖZHAN MERCEDES KAZANDIRIYOR
ÖZHAN MERCEDES KAZANDIRIYOR
Sayfayı paylaş
29-05-2019

Bu yıl 54. yılını kutlayan Özhan Marketler Zinciri, Mercedes marka otomobili düzenlediği çekiliş kampanyasıyla dostlarıyla paylaşıyor. Milli Piyangoyla birlikte düzenlenen çekiliş kampanyasıyla  Özhan, geçen yıl olduğu gibi şans dağıtmaya devam ediyor.

Bursa’ya en iyi hizmeti sunmak için yola çıkan Bursa’nın marketi, yeni yaşında 1 adet Mercedes-Benz A180 marka son model otomobili düzenlediği çekiliş kampanyasıyla Özhan dostlarıyla paylaşıyor.

Milli Piyangoyla birlikte düzenlenen çekiliş kampanyasıyla 15 Nisan- 31 Temmuz tarihleri arasında Özhan Kart’la 50 TL’lik alışveriş yapan herkese bir çekiliş hakkı verilerek çekilişe katılması sağlanıyor. ‘Size değer’ sloganından hareketle Özhan dostları için özenle seçilen otomobil, 7 Ağustos tarihinde yapılacak çekilişle sahibini bulacak. Geçit mağazasında sergilenen hediye edilecek son model otomobil, Bursalıların ilgisini çekiyor. 50 TL’ye Mercedes kazanma şansı olarak kurgulanan çekiliş kampanyası büyük ilgi görüyor.

Kaliteli hizmeti ve güveni dostlarının olduğu her yere taşıyan Özhan Marketler Zinciri, Bursalı dostlarına en iyi hizmeti verebilmek için güler yüz ve özveriyle hiç durmadan çalışarak istikrarlı bir şekilde büyümeye devam ediyor. Özhan, gıda konusunda mevcut en yüksek standart olan K-Q TSE-ISO-EN 9000 Kalite Güvence Sistemi ve G-F TSE-ISO-EN 22000 Gıda Güvenliği Belgesi’ne de sahip. Tüm bunların yanında Özhan Kart ile yapılan alışverişlerde geçerli özel kampanya ve promosyonlarla da  Özhan dostları için alışverişi avantajlı hale getiriyor.

Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Ayşen Yılmaz, ‘Geçen yıl düzenlemiş olduğumuz çekiliş kampanyamıza ilgi oldukça yoğun oldu. Bizi tercih eden dostlarımızdan gelen yoğun talep doğrultusunda bu kampanyayı hazırladık. Çekilişe katılmak için 15 Nisan-31 Temmuz tarihleri arasında mağazalarımızdan Özhan Kart’la 50 TL’lik alışveriş yapmak yeterli olacak, herkesi mağazalarımıza bekliyoruz. Katılanlara da şans diliyorum.’ şeklinde konuştu.

close
Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için kişisel veri politikamız doğrultusunda çerezler kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için