Özhan Market

Özhan Paro Dünyası’nda
Özhan Paro Dünyası’nda
Sayfayı paylaş
29-05-2019

Bursa’nın ilk ve tek yerel marketler zinciri olan Özhan Marketler Zinciri Paro Dünyası’nın ayrıcalıklarını dostlarına yansıtarak, alışverişe avantaj ve keyif katacak. Özhan Kart’ın sunmuş olduğu fırsatlara Paro özelliği de eklenirken, Özhan dostlarının bu ayrıcalıklara ve Türkiye’nin ünlü markalarındaki fırsatlara ulaşabilmesi için Özhan şubelerinden Özhan Kart alması yeterli olacak. Yenilenen Paro Dünyası’yla Özhan Marketler Zinciri dostlarının ihtiyaçlarına yönelik; ‘Özel Günler, Gülümseten Çözümler, Alışveriş Zamanı’ gibi kategorilerde özel avantajlar ve hizmetler sunacak. Ayrıca Paro’lu Özhan Kart’la anlaşmalı mağazalardan alışveriş yapan Özhan dostları da, büyük indirimler ve fırsatlarla alışveriş keyfini doyasıya yaşayacak.

Müşteri memnuniyeti ve insan odaklı çalışmaları hayata geçirmeyi ilke edindiklerini ifade eden Özhan Marketler Zinciri Genel Müdürü İbrahim Özhan, "Türkiye’nin öncü firmalarının yer aldığı Paro Dünyası’na adım atarak, Bursa’da bir ilki gerçekleştirdik. Beyaz eşyadan ev tekstiline, otomotivden eğlence sektörüne varıncaya kadar farklı sektörleri birleştiren Paro Dünyası avantajlarından dostlarımızın yararlanabilmesi için Özhan Kart sahibi olmaları yeterli olacak. Belli dönemlerde bazı markalarla hayata geçireceğimiz kampanyalar neticesinde alışverişlerde Özhan dostlarının yüzünü güldürmeye devam edeceğiz." dedi.

PARO’NUN İLK SÜRPRİZİ OPET’TEN

Özhan’ın Türkiye’nin önde gelen firmalarıyla işbirliği neticesinde Paro Dünyası’na özel planladığı kampanyalardan ilki Opet’le hayata geçiriliyor.  15Ekim-15 Kasım tarihleri arasında Özhan Marketler Zinciri’nden 100TL ve üzeri alışveriş yapan Opet Kartlı Özhan dostlarına, Özhan mağazalarında gönüllerince harcayabilecekleri 10 TL Paro puan hediye ediliyor. Paro Dünyası,  ulusal çaptaki markalarla Özhan kalitesini bir araya getirerek, Özhan dostlarına farklı dönemlerde ayrıcalıklar yaşatmaya devam edecek.

close
Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için kişisel veri politikamız doğrultusunda çerezler kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için