Özhan Market

ÖZHAN YENİ YILA HAZIR
ÖZHAN YENİ YILA HAZIR
Sayfayı paylaş
27-12-2019

Yıl içerisinde yapmış olduğu  bir çok kampanyayla müşterilerinin takdirini toplayan Özhan, yeni yıla özel başlattığı kampanyalarda avantajlı indirimler sunuyor.

Bursa’nın ilk yerel market zinciri olan Özhan Marketler Zinciri Reklam ve Halkla İlişkiler Müdürü Ayşen Yılmaz, Özhan’ın yeni yıla hazır olduğunu söyledi. Yılmaz,‘ Büyük fırsatların, yüzde 50'ye varan indirimlerin  sunulduğu kampanyalar kapsamında, Özhan Kart’la yapılan alışverişlerde 31 Aralık’a  kadar gıdadan temizlik ürünlerine, kişisel bakımdan ev eşyalarına kadar bir çok kategoride indirim fırsatları bulunuyor

Birbirinden lezzetli meze çeşitlerimizle farklı damak tatlarına hitap ediyor, yılbaşı öncesi verilen özel siparişleri de özenle hazırlıyoruz. Unlu mamüller bölümünde yılbaşına özel pastaların hazırlıkları sürerken müşterilerimizden gelen taleplere göre özel siparişler alabiliyoruz.

Yeni yıl hediyeleri kapsamında 7’den 70’e her yaş grubuna hitap edecek hediye seçeneklerinin bulunabileceği Özhan’da aynı zamanda rengarenk yılbaşı süsleri de sepetlerde müşterilerimizi bekliyor’ dedi.

Yeni yılda özel tasarım kutularıyla satışa sunulan yılbaşı erzak paketleri de müşteriler tarafından ilgiyle takip ediliyor. Paketlerin içerisinde yer alan atıştırmalık ve içecekler avantajlı fiyatıyla ilgi çekiyor. Hem yetişkin hem de çocuklar için iki farklı yılbaşı paketi sunan Özhan, hem içeriğiyle hem de fiyatıyla herkesi mutlu ediyor. Çocuk yılbaşı paketinin içeriğinde çocukların sevdiği yiyecek ve içecekler bulunuyor. Hem çocuk hem de yetişkin yılbaşı paketlerinin içeriği istenirse müşteriler tarafından da belirlenebiliyor.

close
Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için kişisel veri politikamız doğrultusunda çerezler kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için