Özhan Market

Özhanla Hayat BiKare Ulusal Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı
Özhanla Hayat BiKare Ulusal Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı
Sayfayı paylaş
29-05-2019

53.yılını kutlayan Özhan Marketler Zinciri’nin ulusal çapta düzenlendiği fotoğraf yarışmasıyla fotoğraf severlerden ‘Bikarede Hayatı’ çekmeleri istendi. Birbirinden güzel karelerin yer aldığı yarışmada düzenlenen gecede ödüller sahibini buldu.

Profesyonel kategoride Birincilik ödülüne 3.000 TL Melek Kaya, ikincilik ödülüne 2.000 TL Leyla Emektar, üçüncülük ödülüne Emre Bostanoğlu’nun fotoğraf kareleri layık görüldü. Mehmet Aslan, Arzu İbranoğlu, Necati Enes Miletli ise mansiyon ödülü sahibi oldu.

Mobil Kategori’de önce jüri tarafından belirlenen fotoğrafların sonrasında sosyal medya üzerinde halk oylamasına sunulmasıyla belirlendi. Birincilik ödülü Oğuz Korkmaz Akıllı Cep telefonu, İkincilik Ödülü Murat İbranoğlu Tablet Bilgisayar, Üçüncülük Ödülü Feyzullah Tunç Fotoğraf Makinesi ödüllerini kazanırken, Sezai Özaltın, Filiz Gençaslan, Nurkan Kahraman mansiyon ödülüne layık görüldü.

Özhan Marketler Zinciri Genel Müdürü İbrahim Özhan, ‘Sanatın ve sanatçı ruhu taşıyan herkesin yanında olmayı kendimize görev edindik. Özhanla Hayat BiKare’de hikayelerini  fotoğrafla anlatan ve bizlerle paylaşan herkese teşekkürlerimi sunuyorum’ şeklinde konuştu.

Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Ayşen Yılmaz ise bu yıl altıncısı düzenlenen gelenekselleşen fotoğraf yarışmasında, “Yarışmamıza sağlanan rekor katılım için öncelikle katılan herkese teşekkürlerimi sunarım. 5000’e yakın harika fotoğraf arasından seçim yapmak oldukça zor oldu. Jüri üyelerimiz tarafından yapılan değerlendirmeyle 12 fotoğraf ödül almaya, 31 fotoğraf ise sergilenmeye layık görüldü. Yarışmaya katılan ve dereceye giren tüm fotoğraf severleri kutluyoruz.’’ diye konuştu.

close
Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için kişisel veri politikamız doğrultusunda çerezler kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için