Özhan Market

Özhan Büyümeye Devam Ediyor! 40. Mağaza Çamlıca-Ata Hizmete Başladı
Özhan Büyümeye Devam Ediyor! 40. Mağaza Çamlıca-Ata Hizmete Başladı
Sayfayı paylaş
29-05-2019

Bursa’nın ilk yerel market zinciri ve güçlü markası Özhan Marketler Zinciri, dostlarının ihtiyaç duyduğu her bölgede mağaza açmaya devam ediyor. Her yeni açılan mağazada, Özhan dostlarının yaşam kalitesini ileriye taşıyacak sağlıklı, kaliteli, güvenilir ve ekonomik hizmeti sunmayı amaçladıklarını belirten Özhan Marketler Zinciri Genel Müdürü İbrahim Özhan, Çamlıca- Ata mağazasında Özhan samimiyetini ve sıcaklığı dostlarına yansıtacaklarını dile getirdi.

“Siz nerede biz oradayız” sloganıyla kaliteli hizmeti ve güveni dostlarının olduğu her yere taşıyan Özhan Marketler Zinciri, Bursalı dostlarına en iyi hizmeti verebilmek için güler yüz ve özveriyle hiç durmadan çalışarak Çamlıca Ata mağazasıyla, şube sayısını da 40’a ulaştırmış oldu.

 Doğru karar ve güçlü adımlarla istikrarlı bir şekilde Özhan dostları için büyümeye devam ettiklerini dile getiren Özhan Marketler Zinciri Genel Müdürü İbrahim Özhan, “Her yeni açılan şubede, Özhan dostlarının yaşam kalitesini ileriye taşıyacak sağlıklı, kaliteli, güvenilir ve ekonomik hizmeti sunmayı amaçlıyoruz. Özhan kalitesine ihtiyaç duyulan ve talep edilen her bölgede kontrollü bir şekilde yer alırken, sektörümüzü olumsuz etkileyecek haksız rekabet şartlarından da uzak durmaya çalışıyoruz. Güçlü alt yapımız ve uzman kadromuzla her gün 50 bin dostumuzu ağırlıyoruz. Yeni açılan mağazamızda Özhan samimiyetini ve sıcaklığını dostlarımıza daha güçlü vurgulayıp yansıtacağız” dedi.

KALİTESİ TESCİLLİ

ISO 22000 alan ilk yerel market unvanına sahip olan Özhan Marketler Zinciri, şarküteri, peynir, meze, zeytin, tatlı, yufka, sigara böreği, sucuk, bakliyat gibi Özhan markalı birçok ürünü dostlarının damak tadına sunuyor. Çamlıca Ata şubesinde de zengin marka seçeneklerinin yanı sıra et ve et ürünleri, şarküteri grubu, meşrubat, deterjan ve gıda reyonları ile ihtiyaç duyulan her ürünü bulmak mümkün. Özhan, gıda konusunda mevcut en yüksek standart olan K-Q TSE-ISO-EN 9000 Kalite Güvence Sistemi ve G-F TSE-ISO-EN 22000 Gıda Güvenliği Belgesi’ne de sahip. Tüm bunların yanında Özhan Kart ile yapılan alışverişlerde geçerli özel kampanya ve promosyonlar da alışverişleri Özhan dostları için avantajlı hale getiriyor.

close
Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için kişisel veri politikamız doğrultusunda çerezler kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için