Özhan Market

Özhan’da İtalyan Şef Danilo’yla Makarna Günü
Özhan’da İtalyan Şef Danilo’yla Makarna Günü
Sayfayı paylaş
29-05-2019

Kaliteli ve güler yüzlü hizmet anlayışıyla Bursa’nın marketi olan Özhan, geçtiğimiz hafta sonu eğlenceli dakikaları  müşterileriyle paylaştı. Özhan Market Geçit mağazasında gerçekleşen organizasyona katılan ünlü TV programcısı ve şef Danilo makarna tarifleriyle ilgi çekti.

Bir makarna markası olan Banetti’yle işbirliği yapan Özhan Market’in mağaza içindeki mutfağında Danilo Şef, makarna tariflerini müşterilerinin gözü önünde hazırladı. Özhan müşterilerinin birbirinden farklı tatları deneyimlediği günde eğlenceli ve lezzetli anlar yaşandı. Ünlü şef Danilo’yla tanışmak ve sohbet etmek isteyen Özhan Dostları mağazaya akın etti.

Şef Danilo’nun birbirinden leziz tariflerini deneyimleyen Özhan müşterileri, aynı zamanda Danilo’yla tarif paylaşımlarında bulunup sohbet etme imkanı buldu. İtalyan şef Danilo’nun sempatik tavırları ve içtenliği güne damgasını vurdu.

Dostlarına her zaman en iyi hizmeti götürmek amacıyla yola çıkan Özhan Marketler Zinciri’nin Denetim Bölüm Başkanı Elif Özhan Ak, bizi tercih eden dostlarımızın hafta sonuna neşe katmak amacıyla bu etkinliği düzenledik. Bizim için lezzetli ve eğlenceli bir gündü. Etkinliğimize ilgi oldukça yoğun oldu, aramızda olan dostlarımıza teşekkür ederiz. şeklinde konuştu.

close
Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için kişisel veri politikamız doğrultusunda çerezler kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için