Özhan Market

Özhan Marketler Zinciri’ne 39. Şube ‘Denizciler’
Özhan Marketler Zinciri’ne 39. Şube ‘Denizciler’
Sayfayı paylaş
29-05-2019

Kaliteli ve güler yüzlü hizmet anlayışıyla Bursa’nın Marketi olan Özhan, siz nerede biz oradayız sloganını hayata geçirmeye devam ediyor.

 Açtığı şubeler ile yüksek hizmet standartlarını herkese götüren Özhan, Üçevler Denizciler caddesinde açtığı 39. Şube ile fark yaratmaya devam ediyor.

 Tüketici talepleri ve istekleri doğrultusunda hizmet veren marka Bursa’nın Nilüfer ilçesi, Üçevler’de yeni şubesiyle hizmet vermeye başladı. Özhan dostlarına her zaman en iyi, her bütçeye uygun hizmeti götürmek amacı ile yola çıkan Özhan, bol çeşitli ürün gamıyla bölge halkına değerli alışveriş fırsatı sunuyor. Mutlu müşteri için mutlu alışveriş standartları oluşturan Özhan Şarküteri’den, unlu mamüller’e, sebze meyveden, temel ihtiyaç ürünlerine ve daha bir çok ürün çeşidiyle bölge insanının alışverişini kolaylaştırıyor.

  Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Ayşen Yılmaz, ‘39. Şubemizi hizmete açtık.  Denizciler şubemizle de ürün çeşitliliği, taze ve kaliteli ürün anlayışıyla bölgenin vazgeçilmezi olacağız, tüm dostlarımızı Özhan’a bekleriz’ şeklinde konuştu. 

close
Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için kişisel veri politikamız doğrultusunda çerezler kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için