Özhan Market

Özhan'da Güzel Ikili Indirimleri Sürüyor
Özhan'da Güzel Ikili Indirimleri Sürüyor
Sayfayı paylaş
15-07-2021

Özhan Marketler Zinciri, dostlari için düzenledigi etkin kampanyalar ile kaliteli ürünlerde avantajli alisveris deneyimi sunuyor. Özhan Kart’i ile 25 Temmuz tarihine kadar iddiali indirimler müsterilerini bekliyor.

Özhan’da güzel firsatlar müsterilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Tüm ayi kapsayan indirimler, sürekli yenilenen dönemler halinde sunulan çok uygun fiyatlar Bursa’da büyük ses getiriyor. Her dönem için yepyeni indirimler ve birbirinden çesitli firsatlar sunulurken, gidadan temizlik malzemesine, kisisel bakimdan ev gereçlerine kadar farkli kategorilerde indirimler görmek mümkün oluyor.

Sadece 1 TL

Market zincirinin tüm magazalarinda 15-25 Temmuz tarihleri arasinda 1TL fiyatinda birçok ürünmüsterilere sunuluyor. Güzel ikili kampanyasi adi altinda birçok ürün çesidinde iddiali indirimlere ilgi sürüyor. Et dönerden kahveye, wc kagidindan çekirdege kadar birçok ürünün yaninda yogurt, domates, maden suyu ve kola gibi ürünler sadece 1 TL’den satiliyor. Tüm bunlarin yaninda Özhan Kart müsterilerine özel birbirinden uygun indirimler yil boyunca sürüyor.

Güzel kampanyalarin sürekli olarak devam ettigine ve alisverislerini Özhan Kart’i ile yapan tüm müsterilerimizin indirimlerden yararlanabilecegini dikkat çeken Magazalar Zinciri Kurumsal Iletisim Müdürü Aysen Yilmaz, " Müsterilerimizin bütçelerine katki saglamak maksadiyla güzel kampanyalar düzenliyoruz. Bizim bu kampanyalari olustururken önceligimiz her zaman kalitedir. Bizi tercih eden dostlarimiza, birçok marka isbirligiyle, indirimler, promosyonlar ve TL degerinde puanlar kazandiriyoruz" dedi.

close
Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için kişisel veri politikamız doğrultusunda çerezler kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için