Özhan Market

ÖZHAN'DAN KADIN ÇALIŞANLARINA PLAKET
ÖZHAN'DAN KADIN ÇALIŞANLARINA PLAKET
Sayfayı paylaş
09-03-2021

Personelini büyük Özhan ailesi olarak tanımlayan Özhan Marketler Zinciri, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ne özel tüm kadın çalışanlarını onure etti.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Özhan’da kadınlar günü coşkuyla kutlandı. Tüm mağazalarda ve merkez depoda çalışan kadın personel için kutlama düzenlendi. Mağazalar zinciri yönetimi tarafından tüm kadın personelin kadınlar günü tek tek kutlanarak plaket ve hediyeler takdim edildi.

Kadın personel için özel olarak hazırlanan ‘Özhan seninle güzel’ temasının bulunduğu plaketler ve hediyeler emeğini, ilgisini ve sevgisini esirgemeden hizmet veren yüzlerce kadın personele duygu dolu anlar yaşattı

471 kadın personel istihdamı

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nün anlamına vurgu yaparak, ekonomik ve sosyal yönden güçlenmeleri, yeteneklerini ortaya çıkarabilmeleri için kadınları her alanda desteklediklerini dile getiren Mağazalar Zinciri Kurumsal İletişim Müdürü Ayşen Yılmaz, tüm personelimiz bizim için ayrı ayrı önemlidir. Bugün kadınlarımızın günü olması sebebiyle onları onure etmek istedik.  Özhan’da kadın personelin istihdamına önem veriliyor, şirket bünyesinde kadın personel sayısı bugün için 471. Günden güne bu sayı artmaya devam ediyor. Hemcinslerimin başarısından dolayı mutluluk duyuyorum. dedi.

close
Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için kişisel veri politikamız doğrultusunda çerezler kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için