Özhan Market

BURSALI GENÇ RESSAMLAR YARIŞIYOR
BURSALI GENÇ RESSAMLAR YARIŞIYOR
Sayfayı paylaş
05-10-2021

Özhan Marketler Zinciri’nin ilköğretim okulu öğrencileri için düzenlediği resim yarışmasına başvurular başladı. Cumhuriyet Bayramı etkinliği olarak planlanan yarışmanın konusu ‘Cumhuriyet Benim’ olarak belirlendi. Sadece öğrencilerin katılabildiği yarışmada toplamda 3000 TL değerinde alışveriş çeki ödülü verilecek.

 

Market Zinciri Kurumsal İletişim Müdürü Ayşen Yılmaz resim yarışması hakkında bilgi vererek,  “Bu etkinlikle geleceğimiz olarak gördüğümüz çocuklarımızı hem sanata teşvik etmek hem de Cumhuriyet Bayramı coşkusunu artırmayı amaçladık” dedi. “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliği kapsamında düzenlediğimiz yarışmamızın ana temasını, “Cumhuriyet Benim” olarak belirledik. Bu temada şimdiden çok güzel resimler ulaşmaya başladı.” diye konuştu.

Başvuru şartları ve ödüller

Öğrenciler, belirlenen temada serbest teknikle çalıştıkları resimlerin fotoğrafını çekerek 27 Ekim 2021 tarihine kadar bilgi@ozhan.com.tr mail adresine, ad-soyad ve veli bilgileriyle birlikte e-postayla göndererek yarışmaya katılabilecekler. Detaylı bilgi ve şartname için www.ozhan.com.tr adresi ziyaret edilebilir.

 1.2.3.4. sınıflar ve 5.6.7.8. sınıflar olmak üzere 2 kategoriye ayrılan yarışmada, birincilere 750 TL, ikincilere 500 TL ve üçüncülere 250 TL değerinde Özhan alışveriş çeki ödülü verilecek.

close
Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için kişisel veri politikamız doğrultusunda çerezler kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için