Özhan Market

BÜYÜK “ÖZHAN FIRSATLARI” MÜŞTERİLERİ BEKLİYOR
BÜYÜK “ÖZHAN FIRSATLARI” MÜŞTERİLERİ BEKLİYOR
Sayfayı paylaş
26-07-2023

Bursa’nın ilk yerel marketler zinciri olan ve düzenlediği kampanyalarla müşterilerinin bütçelerine destek olmayı amaçlayan Özhan Market, müşterilerinin cebini düşünmeye devam ediyor.

Tüm birimlerde büyük indirim kampanyaları başlatan Özhan, özellikle “Manav Şenliği” indirimleriyle Bursalıların büyük ilgisiyle karşılaşıyor.

“Siz Nerede Biz Oradayız” sloganıyla müşterilerinin her daim yanında yer alacağını vurgulayan, etkili indirimleriyle bu sene perakendecilikte 60. yılını kutlayan ve gıdadan temizlik ürünlerine büyük indirimlerin yer aldığı Özhan Market mağazalarında 26 - 31 Temmuz tarihleri arasında manav ürünlerinde en güzel fırsatlar müşterileri bekliyor.Kampanya sürecince Armut, Domates Dallı, Kavun Kırkağaç, Limon File, Salçalık Domates, Patates ve Soğan gibi ürünlerde çok güzel indirimler Özhan müşterilerine sunuluyor.“Dalından sofranıza” sloganıyla her zaman en taze ve ekonomik manav ürünlerini müşterileriyle buluşturan Özhan, 26 - 31 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen

Manav Şenliği” kampanyasıyla sebze ve meyvelerde büyük indirimler sunuyor.Müşteri memnuniyetine ve onlardan gelen taleplere her zaman öncelik veren Bursa’nın marketi Özhan, kaliteli, güvenilir ve ekonomik hizmeti geniş ürün gamıyla sağlıyor.

close
Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için kişisel veri politikamız doğrultusunda çerezler kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için