Özhan Market

Doğru Karar ve Güçlü Adımlarla Büyümeye Devam
Doğru Karar ve Güçlü Adımlarla Büyümeye Devam
Sayfayı paylaş
29-05-2019

"Siz nerede biz oradayız" sloganıyla kaliteli hizmeti ve güveni dostlarının olduğu her yere taşıyan Özhan Marketler Zinciri, yeni şubesini Altınşehir’de açtı. Bursalı dostlarına en iyi hizmeti verebilmek için güler yüz ve özveriyle hiç durmadan çalışan Özhan’ın Altınşehir şubesi ile mağaza sayısı 34’e ulaşmış oldu. Açılışta Özhan’ı dostları yalnız bırakmazken, açılışa özel indirimler de yoğun ilgi gördü. 

Her zaman olduğu gibi Bursa’nın güvenilir markası olarak doğru karar ve güçlü adımlarla istikrarlı bir şekilde Özhan dostları için büyümeye devam ettiklerini dile getiren Özhan Marketler Zinciri Genel Müdürü İbrahim Özhan,  "Her yeni açılan şubede, Özhan dostlarının yaşam kalitesini ileriye taşıyacak sağlıklı, kaliteli, güvenilir ve ekonomik hizmeti sunmayı amaçlıyoruz. Özhan kalitesine ihtiyaç duyulan ve talep edilen her bölgede kontrollü bir şekilde yer alırken, sektörümüzü olumsuz etkileyecek haksız rekabet şartlarından da uzak durmaya çalışıyoruz. Güçlü alt yapımız ve uzman kadromuzla her gün 50 bin dostumuzu ağırlıyoruz. Yeni açılan Altınşehir şubemizde de Özhan samimiyetini ve sıcaklığını dostlarımıza daha güçlü vurgulayıp yansıtacağız" dedi.

KALİTESİ TESCİLLİ

ISO 22000 alan ilk yerel market unvanına sahip Özhan Marketler Zinciri, şarküteri, peynir, meze, zeytin, tatlı, yufka, sigara böreği, sucuk, bakliyat gibi Özhan markalı birçok ürünü dostlarının damak tadına sunuyor.  Özhan Altınşehir şubesinde de zengin marka seçeneklerinin yanı sıra et ve et ürünleri, şarküteri grubu, meşrubat, tatlı çeşitleri, deterjan ve gıda reyonları, kozmetik ile ihtiyaç duyulan her ürünü bulmak mümkün. Özhan, gıda konusunda mevcut en yüksek standart olan K-Q TSE-ISO-EN 9000 Kalite Güvence Sistemi ve G-F TSE-ISO-EN 22000 Gıda Güvenliği Belgesi’ne de sahip. Tüm bunların yanında Özhan Kart ile yapılan alışverişlerde geçerli özel kampanya ve promosyonlar da Özhan dostlarını bekliyor.

close
Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için kişisel veri politikamız doğrultusunda çerezler kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için