Özhan Market

MUTFAĞIN ŞEFİ’NİN İKİNCİ SAYISI YAYINDA!
MUTFAĞIN ŞEFİ’NİN İKİNCİ SAYISI YAYINDA!
Sayfayı paylaş
29-05-2019

Güvenilir ve sağlıklı ürünleri ile lezzetli sofraların değişilmez adresi olmayı başaran Özhan Marketler Zinciri, Mutfağın Şefi dergisinin ikinci sayısını okuyucularıyla buluşturdu. Birbirinden özel yemek tariflerinden, sağlıklı beslenme önerilerine, mutfak sırlarından,  gözde mekânlara kadar birçok konuyu ele alan "Mutfağın Şefi" ikinci sayısında da zengin içeriğiyle raflardaki yerini aldı. Ünlü aşçı Ömür Akkor’un aralarında olduğu 9 şef ile toplam 14 yazar dergide yer alırken, Bupiliç Genel Müdür Yardımcısı Onur Özkul’da Mutfağın Şefi okuyucuları için mutfağa girdi. Dört aylık periyotlarla yayınlanan derginin bu sayında kapak konusu olarak ise son zamanların pasta trendi “Cake Pops” seçildi.

"Mutfağın Şefi", Özhan Marketler Zinciri’nin tüm şubelerinde 3 TL’den satın alınabiliyor.

"DOĞRU BİR ADIM ATTIĞIMIZI GÖRDÜK"

Perakende ve gıda sektöründe daha iyi hizmet için atılan her adımda dostlarının görüşleri doğrultusunda ilerlemeye devam ettiklerine dikkat çeken Özhan Marketler Zinciri Genel Müdürü İbrahim Özhan, "Dostlarımızın, ‘Özhan sektörde ve Bursa’da önemli bir boşluğu doldurmak için yine bir ilke ve örnek bir çalışmaya imza atmış’ yorumlara bize güç kattı" dedi. Mutfağın Şefi’nden sonra farklı yayınların hayat bulmasının ne kadar doğru bir adım attıklarının göstergesi olduğunu belirten Özhan, "Mutfağın Şefi dergimizin ikinci sayısında da; birbirinden özel tariflerimiz, sağlıklı beslenme önerileriz ile mutfakların vazgeçilmezi olmayı sürdürmeye geldik" diye konuştu.

Hayata geçirdikleri her yenilikte dostlarından aldıkları güç ile yollarına devam ettiklerini belirten Özhan Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Ayşen Yılmaz ise, "Başarı ile taçlanan birinci sayımızın ardından ikinci sayımız için hiç durmadan çalışmalarımıza devam ettik" diye konuştu.

Mutfağın Şefi’nin Yayın Yönetmenliği’ni üstlenen Uçurtma Kreatif’ten Aslı Alper ise, derginin ikinci sayısı içinşunları söyledi,“İkinci sayımızda da en güzel tatların, en keyifli lezzet rotalarının, kokusu en müthiş baharatların izlerini sürdük. Yeni yazarlarımızın da katılmasıyla birlikte yemek keyfimiz adeta şölene dönüştü” dedi.

YENİ YAZARLAR, YENİ KONULAR, YENİ KONUKLAR

"Mutfağın Şefi” dergisi ikinci sayısında Arda Türkmen, Jean Nassar ve Yılmaz Almaz gibi yönetici şeflerin yanı sıra  Bilge Girgin, Aslı Balakin gibi yeni yazarların yemek tariflerine yer verdi. "Gezen Anne"; Embiye Ülgen Fransız mutfağının örneklerini Paris’te Mutfağın Şefi okuyucuları için kaleme alırken, ünlü aşçı M. Ömür Akkor da Bursa Lezzetleri başlığı ile yemek tariflerini paylaştı. Diyetisyen Başak Kefeli’nin yüzlerce besin çeşidi içerisinde doğru seçimi yapmanın yolarını paylaştığı dergide, sağlıklı beslenmenin önemine vurgu yapıldı. 

close
Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için kişisel veri politikamız doğrultusunda çerezler kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için