Özhan Market

Özhan ailesine özel 50’nci yıl pikniği
Özhan ailesine özel 50’nci yıl pikniği
Sayfayı paylaş
30-05-2019

Tüm Özhan ailesinin bir arada olduğu etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu.

50’nci yılına büyük bir coşkuyla giren Özhan Marketler Zinciri, yıl içinde başladığı kutlamalara, tüm Özhan ailesinin bir arada olduğu piknikte devam etti. Her yıl geleneksel olarak Orhangazi’nin Yeni Sölöz beldesinde düzenlenen piknik, iki gün boyunca tam bir şenlik havasında geçti. Özhan ailesinin gönüllerince eğlendiği etkinlikte ilk gün Burak Şenöz, ikinci gün ise Sami Levi sahne aldı.

Elektrik aktarma, koca ayak, bayrak yarışı, kral yürüyüşü, bay Özhan yarışması, palyaço ayakkabısıyla su taşıma ve halat çekme gibi birbirinden keyifli yarışmaların yapıldığı piknik renkli görüntülere sahne oldu. Çeşitli ikramların eksik olmadığı piknikte canlı langırt turnuvasında ve tavla turnuvasında çekişmeli anlar yaşandı. Minikler ise onlar için getirilen oyun parkurlarında animatörler eşliğinde doyasıya eğlenerek pikniğin tadını çıkardılar. Etkinlikte tüm yarışma birincileri, madalya ve sürpriz hediyelerini Özhan Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Ayşen Yılmaz ve Mağazalar Grup Müdürü Ahmet Bircan’dan aldı. Piknikte ayrıca Özhan Marketler Zinciri bünyesinde 10’uncu, 15’inci 20’nci ve 25’inci yılını tamamlayan çalışanlara teşekkür plaketini Özhan Marketler Zinciri Genel Müdürü İbrahim Özhan takdim etti.

Asıl büyüklüğümüz bağlılığımızda

Özhan Marketler Zinciri’nin asıl büyüklüğünün, dostlarına ve ailesine olan bağlılığında olduğunu dile getiren Özhan Marketler Zinciri Genel Müdürü İbrahim Özhan, “50 yıl boyunca emek veren Özhan’ı bugünlere getiren ve bundan sonrada daha ileri taşıyacak olan Özhan dostları ve ailesidir” dedi. Bu sorumluluk ile zaman zaman yorulduklarını dile getiren Özhan, “Tüm ailemizle piknikte bir araya gelmek, birlikteliğimizi pekiştirmek daha sağlam ilerlemek adına renkli ve eğlenceli iki gün geçirdik. Emeği geçen, katılan herkese teşekkür ederim. Bir sonraki Özhan pikniğinde daha da kalabalık bir şekilde görüşmek üzere” diyerek sözlerini tamamladı.

50 yılı geride bırakmanın mutluluğu ve gururu içerisinde olduklarını belirten Özhan Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Ayşen Yılmaz, “Bursa’nın en güzel manzarasına sahip Yeni Sölöz köyü piknik alanında her yıl Özhan ailesi olarak bir araya gelmek bizim için ayrı bir mutluluk. 50 yılın yorgunluğunu attık. Daha nice elli yıllar için kaliteden ve güvenden ödün vermeden çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

close
Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için kişisel veri politikamız doğrultusunda çerezler kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için