Özhan Market

Özhan Atatürk’ü miniklerin sergisi ile anıyor
Özhan Atatürk’ü miniklerin sergisi ile anıyor
Sayfayı paylaş
29-05-2019

Sanat ve kültür alanındaki etkinliklere büyük önem veren Özhan Marketler Zinciri, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası’nda miniklerin el becerilerinden oluşan sergiye ev sahipliği yapıyor. Tev. Dr. İbrahim Öktem Anaokulu öğrencilerinin hazırladığı Atatürk temalı sergi, Geçit Mağaza’ya alışveriş için gelen Özhan dostlarının beğenisini kazanıyor. Öğrencilerin Atatürk’e karşı duydukları saygı ve özlemi sanatsal bir şekilde ifade ettikleri sergi 10 Kasım Pazar akşamına kadar gezilebilecek.

 

Geçit Mağaza Müdürü Hayrullah Yenice, Özhan Marketler Zinciri olarak, öğrencilerin 10 Kasım için hazırladıkları güzel ve anlamlı eserlere ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını dile getirirken, Tev. Dr. İbrahim Öktem Anaokulu Müdürü Aliye Erener, “Anaokulu öğrencilerimiz tarafından 10 Kasım Atatürk’ü anma etkinliğimiz çerçevesinde hazırlanan eserleri sergileme fırsatını bizlere sunan Özhan Marketler Zinciri’ne çok teşekkür ederiz” dedi.

close
Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için kişisel veri politikamız doğrultusunda çerezler kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için