Özhan Market

ÖZHAN’DA AŞURE GÜNÜ
ÖZHAN’DA AŞURE GÜNÜ
Sayfayı paylaş
29-05-2019

Özhan Marketler Zinciri  her yıl olduğu gibi bu yılda Muharrem ayı içerisinde bolluk ve bereketin simgesi olan aşureyi dostlarıyla paylaştı.

Geçit Mağazasında, Özhan müşterilerine ve çalışanlarına aşure dağıtımı gerçekleştirildi. Dostlarının her zaman yanında olan Özhan Market, Muharrem ayında da misafirlerini unutmadı. Aileleriyle birlikte alışveriş için Özhan’ı tercih edenler özel olarak hazırlanmış  aşureyi tatmanın keyfini çıkardı.

Özhan Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Ayşen Yılmaz, “Aşure ayını her yıl olduğu gibi bu yılda özel bir şekilde kutluyoruz. Aşure paylaşmanın, dayanışmanın, birlikteliğin ve sevginin ifadesi, bolluk ve bereketin simgesi… Aşure pişirip dağıtma geleneğimiz sürdürülüyor. Bu da sevginin pekişmesine vesile oluyor. Biz de bugün dostlarımıza aşure dağıtmaktan, kültürümüzün bu önemli değerini sürdürmeye katkı sağlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz.” diye konuştu.

Özhan Market, Aşure ayı boyunca, buğdaydan nohuta, fındıktan cevize, nardan üzüme, geleneksel aşurelik ürünlerine raflarında özel fiyatlarla yer veriyor.

close
Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için kişisel veri politikamız doğrultusunda çerezler kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için