Özhan Market

ÖZHAN’DA ÖMÜR AKKOR SÜRPRİZİ
ÖZHAN’DA ÖMÜR AKKOR SÜRPRİZİ
Sayfayı paylaş
29-05-2019

Alışverişleri eğlenceli hale getirmek için farklı proje ve kampanyalarla dostlarına sürprizler yaşatan Özhan Marketler Zinciri, Burdan Yumurta işbirliğiyle düzenlenen organizasyonda Ünlü Gurme Ömür Akkor’u ağırladı. Özhan Geçit Mağaza etkinlik alanında Ömür Akkor’u karşılarında gören Özhan dostları, keyifli anlar yaşadı. Büyük küçük her yaştan Özhan dostuyla özel olarak ilgilenen Ömür Akkor, Burdan tarif kitabında yer alan özel tariflerinden ikram etti. Bol bol hatıra fotoğrafı çektiren ünlü gurme, kitabını Özhan dostları için imzalamayı da ihmal etmedi.

AKKOR, DÜNYAYI SARMADAN ÖNCE ÖZHAN’DA

Özhan Marketler Zinciri’nin lokasyon ve ürün kalitesi bakımından ev sevdiği market olduğuna değinen Ömür Akkor, Ramazan’da mutlaka tüketilmesi gereken gıdalardan bir tanesinin de yumurta olduğuna dikkat çekti. Akkor, "Kitaptaki tarifler yumurtalı ve yoğurtlu tarifler. İftar ve sahur için özel olarak yazıldı" diye konuştu. İşleri belli bir sistematikte yaptığında kabul gördüğü için mutlu olduğunu söyleyen Akkor, "Önümüzdeki günlerde 13 yemek kitabı ile 5 kıta ve 50 ülkeye gidiyoruz. Türk mutfağı çalışıyorum ve bütün dünyaya Türk mutfağını tanıtmayı amaçlıyorum. Bu sene ilk kez dünyayı saracağız. Bütün sene yurt dışında geçecek. O yüzden gitmeden önce Özhan’da böyle bir etkinlikte bulunduğum için çok memnunum" dedi.

close
Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için kişisel veri politikamız doğrultusunda çerezler kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için