Özhan Market

ÖZHAN’DA TURNUVA HEYECANI YAŞANDI.
ÖZHAN’DA TURNUVA HEYECANI YAŞANDI.
Sayfayı paylaş
30-05-2019
Gerçekleştirmiş olduğu projelerle Bursa’da fark yaratan Özhan Marketler Zinciri, projelerine bir yenisini daha ekledi. Özhan FIFA Turnuvası, Redbull iş birliğinde gerçekleştirildi. Turnuvanın ilk ayağı Konsol Oyun Evi’nde gerçekleşirken yarı final ve final maçları Geçit Özhan Mağazası’nın önüne kurulan çadırlarda oynandı.
Turnuvaya yoğun ilgi gösteren konsol oyunu severler, katılımcı olmak için öncesinde online form doldurarak turnuvaya başvuru yaptı. Özhan FIFA Turnuvası için yüzlerce katılımcı arasından 48 kesin katılımcı ve yedekler belirlendi. Turnuva heyecanı ilk olarak Konsol Oyun Evi’nde başladı. Özhan-Redbull işbirliği ile gerçekleştirilen projede Wins Team, ikramlar ve DJ turnuvada heyecanı üst seviyelere ulaştırdı. Büyük çekişmelere ev sahipliği yapan turnuvada katılımcıların kıyasıya rekabeti ve heyecanı gözlerden kaçmadı. Yarı final ve final maçlarını oynamaya hak kazanan katılımcılar, Özhan Marketler Zinciri Geçit Mağazası’nda kurulan çadırlarda maçlarını oynadı.
Geçit Özhan Mağazası’nda otopark alanına kurulan dev çadırlarda devam eden yarı final ve final maçlarına kalan 4 katılımcı arasındaki maçlar oldukça çekişmeli geçti. Final maçında heyecan doruklardaydı. Özhan FIFA Turnuvası’nın kazananı ve büyük ödülün sahibi Ögeday Derin GÖRKEY oldu. Playstation 4 oyun konsolunun sahibi olan Görkey turnuva sonrası şunları söyledi: “ Yedeklerden katıldığım turnuvadan finali yapan isim olmak çok heyecan verici. Özhan FIFA Turnuvası’nı düzenleyen Özhan Marketler Zinciri’ne turnuva heyecanı bizlere yaşattığı çok teşekkür ederim. “ dedi. Dereceye giren ve turnuvaya katılan tüm katılımcılara hediyeler verildi.
Özhan FIFA Turnuvası’nda kazanana hediyesini takdim eden Genel Müdür İbrahim ÖZHAN: “Özhan FIFA Turnuvası’na katılan tüm katılımcıları kutluyorum. Büyük bir heyecana ev sahipliği yaptık. Özhan Dostlarımızın eğlenceli ve keyifli vakit geçirmesi bizim için her şeyden önemli. Özhan Market olarak farklı alanlarda projeler gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Turnuvaya ilgi oldukça yoğun oldu, önümüzdeki dönemde tekrarını düzenleyeceğiz.” şeklinde açıklamalarda bulundu.
close
Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için kişisel veri politikamız doğrultusunda çerezler kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için