Özhan Market

Özhan`dan 27.Şube
Özhan`dan 27.Şube
Sayfayı paylaş
30-05-2019

  Bursa’nın köklü ve güçlü perakende markası Özhan Marketler Zinciri, Çalı Yolu Şubesi’ni hizmete açtı. Gıda sektöründeki kararlı bir şekilde büyümeye devam eden Özhan Marketler Zinciri’nin şube sayısı 27’ye ulaştı.

  Bursa’nın tek yerli perakende markası Özhan Marketler Zinciri kaliteli hizmetini Çalı yolunda Bursalılarla ile buluşturdu. Açılışı Nilüfer Belediyesi Başkanvekili Metin Tuncel, Yeni Sölöz Belediye Başkanı Güngör Özhan, Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Özhan ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Uluçay birlikte yaptı. Bursa’nın güvenilir markası olma iddiasını sürdüren Özhan’ı Bursalı dostları açılışta yalnız bırakmadı. 

  Alışveriş kalitesini getirdiği yeniliklerle her geçen gün artıran Özhan, müşterilerini kaliteli ve zengin çeşitlerinin yanı sıra açılışa özel etkin kampanyalar ve indirimlerle karşıladı. Bölge sakinleri tarafından yoğun ilgi gören açılışta birçok hediye ürün, promosyonlar ve ikramlar sunuldu.

  Bursalılara kaliteli hizmet ve kusursuz alışveriş anlayışını sunan Özhan Marketler Zinciri Çalı Yolu Şubesi yaklaşık 200 metrekare üzerinde 2 kasa ile hizmet verecek.

2012 YILINDA MAĞAZA SAYISI ARTACAK

  Özhan Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Özhan, ağırlık verdikleri teknik altyapı yatırımlarını tamamladıklarını ve 2012 yılında Bursa’nın çeşitli yerlerinde mağaza açmaya devam edeceklerini belirtti. İbrahim Özhan, Trilye ve Ertuğrul şubelerinin müjdesini verdi.

  Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Ayşen Yılmaz ise, ürün ve hizmet kalitesinde tescilli Özhan Marketler Zinciri’nin sektöründe ilklerin markası olduğunu hatırlatırken, Özhan markalı bir çok ürünün müşterilerine güvenilir bir şekilde sunulduğunun altını çizdi.

ÖZHAN MARKASINDA İDDALI

  Özhan Marketler Zinciri, kendi markasıyla satışını gerçekleştirdiği ürünlerden binlerce seçkin markaya kadar müşterilerine hijyenik ve güvenilir hizmet vermeye devam ediyor. Şarküteri, peynir, meze, zeytin, tatlı, yufka, sigara böreği, sucuk gibi Özhan markalı birçok ürünü dostlarının damak tadına sunuyor.

  ISO 22000 alan ilk yerel market unvanına sahip Özhan Marketler Zinciri’nin Çalı Yolu şubesinde de zengin marka seçeneklerinin yanı sıra et ve et ürünleri, şarküteri grubu, meşrubat, baklava ve tatlı çeşitleri, deterjan ve gıda reyonları, kozmetik ile ihtiyaç duyulan her ürünü bulmak mümkün.

KALİTESİ TESCİLLİ

  Müşteri memnuniyetine ve güvenliğine büyük önem veren Özhan Marketler Zinciri’nin ürün ve hizmet kalitesi de tescilli. Mağazalarında müşteri profiline göre ürün karmasını doğru yönetmek adına kalite ve verimlilik çalışmalarına özen gösteren Özhan, gıda konusunda mevcut en yüksek standart olan K-Q TSE-ISO-EN 9000 Kalite Güvence Sistemi ve G-F TSE-ISO-EN 22000 Gıda Güvenliği Belgesine sahip.

close
Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için kişisel veri politikamız doğrultusunda çerezler kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için