Özhan Market

ÖZHAN’DAN BURSASPOR’A TAM DESTEK
ÖZHAN’DAN BURSASPOR’A TAM DESTEK
Sayfayı paylaş
29-05-2019

Bursa’nın ilk yerel market zinciri olarak şehrini ve değerlerini her alanda destekleyen Özhan Marketler Zinciri,  Bursaspor’a destek kapsamında ise reklam sponsorlarından oldu. Özhan Marketler Zinciri Genel Müdürü İbrahim Özhan imza gününde yaptığı konuşmasında, " ‘Bursa’nın Marketi’ olarak takımımızın yanında olmanın gururunu yaşıyoruz" dedi. 

Bursa ile birlikte Bursa için büyümeye devam eden Özhan Marketler Zinciri, Bursaspor’a maçlarında da destek vermek amacıyla 661 çalışanına Passolig Kartı hediye etti. Bursaspor’un başarısı için taraftarın desteğine her zaman ihtiyacı olduğuna değinen Özhan, "Takımımızın başarılı geçen sezonunda, heyecan dolu taraftarımızı yeniden statlarda görmek istiyoruz. Özhan ailesi olarak, her zaman Bursaspor’un destekçisi ve taraftarıyız. Tüm çalışanlarımıza Passolig kartı hediye ederek, onlara takımlarına desteklerini, tüm maçlarda canlı canlı gösterme fırsatını verdik. Zaten Bursaspor taraftarı olan çalışanlarımızı da bu projemiz oldukça heyecanlandırdı. Hayata geçirdiğimiz birçok örnek çalışma gibi bu konuda öncü ve örnek olduğumuzu düşünüyor, Bursa’nın yerel markalarını da desteğe çağırıyoruz" diye konuştu.

ÖZHAN DOSTLARI İÇİN İMZA

Ayrıca Özhan Marketler Zinciri Geçit Şube’de düzenlenen imza gününde ise Bursasporlu futbolcular ve Özhan dostları bir araya geldi. Takımın iki başarılı ismi Josue ve Harun Tekin’in imza dağıttığı etkinliğe gelenler futbolcularla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Josue taraftarlardan yoğun ilgi görürken, etkinliğe katılan taraftarlar yıldız oyuncuya formalarını imzalatma fırsatı da yakaladı.

close
Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için kişisel veri politikamız doğrultusunda çerezler kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için