Özhan Market

ÖZHAN’DAN GELENEKSEL "BURSA’DA YAŞAM" FOTOĞRAF YARIŞMASI
ÖZHAN’DAN GELENEKSEL
Sayfayı paylaş
30-05-2019

Özhan Marketler Zinciri’nin kültür sanat etkinliklerine ve Bursa’ya verdiği değer kapsamında her yıl geleneksel olarak düzenlediği fotoğraf yarışmasına başvurular devam ediyor. "Bursa’da Yaşam"  teması ile fotoğraf severlerin Bursa karelerinin değerlendirildiği yarışma, 23 Şubat 2014 tarihinde son bulacak.

SERGİ VE ÖDÜL TÖRENİ 11 MART’TA

Bursa’ya ait birbirinden güzel karelerin gün yüzüne çıktığı yarışmanın; 11 Mart 2014 tarihinde Ressam Şefik Bursalı Sanat Galerisi’nde sergisinin yapılması planlanırken, derece alan fotoğraflar sergi açılışında yapılacak ödül töreninde açıklanacak. Yarışma sonunda jüri üyeleri; Güven Aktaş (U.Ü. Eğitim Fakültesi Öğr.Grv.), Alper Birsel (U.Ü.Eğitim Fakültesi Fotoğraf Bölümü Öğr.Grv.), Dr. Ömer Yağlıdere (EFIAP) ve Sabri Erdem (Bursa Sivilay Derneği Yönetim Kurulu Üyesi) tarafından yapılan değerlendirme sonucu, birinciye 1500 TL, ikinciye 1000 TL, üçüncüye 750 TL ödül verilecek. Mansiyona hak kazanan katılımcıları ise Özhan’dan hediye çeki bekliyor.

YILMAZ, "BURSA’DA YAŞAMI ANLATMAYA BEKLİYORUZ"

Kültür ve sanat etkinliklerini yaşamın ayrılmaz bir parçası olarak gördüklerini dile getiren Özhan Marketler Zinciri Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Ayşen Yılmaz, “Bursa’nın sokaklarında, meydanlarında, tarihi mekanlarında yaşamın nasıl iç içe geçtiğini, zıtlıklarla dolu olmasına rağmen uyumun nasıl yakalandığını gün yüzüne çıkartmak amacıyla böyle bir yarışma ve sergi düzenlediğimiz için mutluyuz" dedi. Yaşamı belgelemek ve paylaşmak için fotoğraf sanatının ve uğraşının çok değerli olduğuna değinen Yılmaz, "Kendi bakışıyla Bursamıza ait değerleri fotoğraf karelerinde yansıtmak isteyen herkesi; fotoğraf çekmeyi seven, fotoğrafçılıkla amatör ya da profesyonel olarak ilgilenen tüm sanatseverleri "Bursa’da Yaşam"ı anlatmaya bekliyoruz” diye konuştu.

KATILIM KOŞULLARI

Yarışmaya, bir katılımcı en fazla 3 fotoğraf ile katılabilecek. JPG formatında, 300 dpi çözünürlükte, kısa kenarı en az 2400 piksel boyutunda olacak şekilde sadece CD içerisinde teslim edilen fotoğraflar yarışmaya hak kazanacak. Yarışmaya katılan fotoğrafların herhangi bir yarışmada ödül almamış olması gerekiyor. Yarışmacılar katılım formunu doldurarak tüm Özhan şubelerinden yarışma için başvuru yapabilecekler.

close
Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için kişisel veri politikamız doğrultusunda çerezler kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için