Özhan Market

ÖZHAN’DAN İRFANİYE MAHALLESİ’NE YENİ MAĞAZA
ÖZHAN’DAN İRFANİYE MAHALLESİ’NE YENİ MAĞAZA
Sayfayı paylaş
02-09-2020

Bursa’nın ilk yerel market zinciri Özhan Marketler Zinciri, Nilüfer ilçesindeki İrfaniye Mahallesi’ne yeni bir mağaza açtı. Açılışa özel sunulan indirimler yoğun ilgi görüyor.

Yeni mağazasıyla İrfaniye bölgesinde hizmet vermeye başlayan mağaza zinciri; sağlıklı, kaliteli, güvenilir ve ekonomik hizmeti  bir arada sunmayı amaçlıyor. İrfaniye mahallesindeki mağazada açılışa özel bir çok kategoride indirim fırsatları sunuluyor. Temel gıda maddelerinden şarküteriye, deterjan ve temizlik malzemelerinden bebek ürünlerine hatta evcil hayvan mamasına kadar birçok üründe 6 Eylül’e kadar indirimler sürecek.

            Mağaza Genel Müdürü İbrahim Özhan, “Bize ihtiyaç duyulan ve talep edilen her bölgede kontrollü bir şekilde yer almaya gayret gösteriyoruz. İrfaniye mağazamızda da tüm samimiyetimizle güler yüzlü hizmetimizi sunarak yeni dostlar edineceğiz. Yeni hizmete giren her mağazamızda olduğu gibi bu noktada da bizi tercih eden dostlarımızın yaşam kalitesini ileriye taşıyacak sağlıklı, kaliteli, güvenilir ve ekonomik hizmeti sunmayı amaçlıyoruz.” dedi. 

ISO 22000 alan ilk yerel market unvanına sahip olan mağaza zinciri, şarküteri, peynir, meze, zeytin, tatlı, yufka, kalem böreği, sucuk, bakliyat gibi kendi markasına ait bir çok ürünü dostlarının damak tadına sunuyor. İrfaniye mağazasında zengin marka seçeneklerinin yanı sıra et ve et ürünleri, şarküteri grubu, meşrubat, deterjan, gıda reyonları ve fast food ürünleriyle ihtiyaç duyulan her ürünü bulmak mümkün. Gıda konusunda mevcut en yüksek standart olan K-Q TSE-ISO-EN 9000 Kalite Güvence Sistemi ve G-F TSE-ISO-EN 22000 Gıda Güvenliği Belgesi’ne de sahip olan mağaza, tüm bunların yanında yıl boyunca düzenlediği özel kampanyalarla dostlarının yüzlerini güldürecek.

 

close
Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için kişisel veri politikamız doğrultusunda çerezler kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için