Özhan Market

ÖZHAN’DAN TERS MARKET
ÖZHAN’DAN TERS MARKET
Sayfayı paylaş
16-02-2017

Özhan Marketler Zinciri’nin TedX Bursa etkinliğinde sergilediği ters market görenleri şaşırttı.

Özhan Marketler Zinciri hayatı yavaşlat sloganıyla düzenlenen TedX Bursa etkinliğine sponsor oldu. Geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen etkinlikte  Özhan’ın hazırladığı Ters Market görücüye çıktı.

İlklerin öncüsü olan güçlü perakende markası Özhan, ters marketle dünyada da bir ilki gerçekleştirmiş oldu. Alışveriş kasasından buzdolabına, raf ve ürünlerden alışveriş arabasına kadar bir markette olabilecek her şeyin ters olarak konumlandırıldığı ters market, yüzlerce kişinin ilgi odağı oldu. TedX Bursa etkinliğinin konuşmacılarından Müfit Can Saçıntı ve Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de ters market ziyaretçileri arasındaydı. Ters Market içerisinde fotoğraf çektiren ve sosyal medya hesaplarından paylaşan ziyaretçiler, eğlenceli görüntüler oluşturdu. Özhan Marketler Zinciri’nin sosyal medya hesaplarından oluşturulan hastag yardımıyla paylaşılan fotoğraflarla takipçiler arasında etkileşim sağlandı.

Özhan Marketler Zinciri Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Ayşen Yılmaz,

 “Markamız, ters market projesiyle dünyada bir ilke  imza attı. Yoğun ilgi ve gelen güzel tepkiler bizi fevkalade memnun ediyor. Çok yakında ters marketimizi mağazalarımızda Özhan dostlarıyla da buluşturacağız. ” dedi.  

close
Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için kişisel veri politikamız doğrultusunda çerezler kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için