Özhan Market

ÖZHAN MARKET’İN UĞUR MUMCU ŞUBESİ AÇILDI
ÖZHAN MARKET’İN UĞUR MUMCU ŞUBESİ AÇILDI
Sayfayı paylaş
01-10-2023

“BU SENE 60’INCI YILINI KUTLAYAN ÖZHAN MARKET NİLÜFER İLÇESİNDE AÇTIĞI UĞUR MUMCU MAĞAZASIYLA, ŞUBE SAYISINI 50’YE ÇIKARDI.

Kaliteli hizmet anlayışıyla her zaman müşterilerinin yüzünü güldüren Özhan Market, müşteri memnuniyetiyle gelişmeyi, fark yaratacak projeler sunmayı ve büyümeyi sürdürüyor.

Bursa’nın ilk yerel market zinciri Özhan Market, birbirinden kaliteli ürünlerini yeni mağazasında Bursalılarla buluşturuyor.

Bu sene 60’ıncı yıl dönümünü kutlayan ve Bursa’nın birçok noktasında faaliyet gösteren Özhan Market, 50’inci şubesini Nilüfer İlçesi 29 Ekim Mahallesi’nde açtı. Açılışa özel kampanyalarla faaliyete geçen Uğur Mumcu mağazasına, Bursa halkı ilk günden yoğun ilgi gösterdi.

Marketi dolduran vatandaşlar, açılışa özel büyük fırsatlar sunan kampanyalı ürünlerle alışveriş sepetlerini doldurdu.

Açılış programında konuşan Özhan Mağazalar Zinciri Genel Müdürü İbrahim Özhan, Uğur Mumcu Mağazasının açılışının kendileri için çok önemli olduğunu ifade etti.

Özhan Market’in bu yıl 60’ıncı yılını kutladığını hatırlatan Özhan, “Bugün 50’inci şubemizi açtık Müşterilerimize en iyi hizmeti sunabilmek için tüm çeşitlerimizle hazırlıklarımızı yaptık.” dedi.

Bu senenin 60’ıncı yıl dönümleri olması nedeniyle kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Özhan, şunları kaydetti:

“Özhan Marketler Zinciri, her zaman olduğu gibi, olması gereken noktalarda büyümeye devam edecek. Yeni yatırımlarımız da her geçen gün artmaya devam edecek. En kaliteli ürünleri, müşterilerimize en uygun fiyata sunmaya çalışacağız. E-ticaret sayfamızı yenileyerek müşterilerimize çok daha değişik bir alışveriş deneyimi yaşatacağız.”

Özhan, Uğur Mumcu şubesinde sebze meyveden şarküteri ürünlerine, tuvalet kağıtlarından bakliyata kadar birçok ürün grubunda inanılmaz fiyatların olduğunu belirterek, tüm Bursa halkını bu kampanyada faydalanmak için mağazaya beklediklerini ifade etti.

Özhan kalitesini tam manasıyla yansıtan Uğur Mumcu mağazasında, et ve et ürünleri, şarküteri, peynir, meze, zeytin, tatlı, yufka, kalem böreği, sucuk, bakliyat gibi birçok lezzet vatandaşların beğenisine sunuluyor.

Uğur Mumcu mağazasında diğer şubelerde de olduğu gibi temizlik ve hijyen ve meşrubat ve ürünleri gibi ihtiyaç duyulan her türlü ürünü bulmak mümkün.

close
Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için kişisel veri politikamız doğrultusunda çerezler kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için