Özhan Market

ÖZHAN MARKETLER ZİNCİRİ’NE YENİ MAĞAZA…
ÖZHAN MARKETLER ZİNCİRİ’NE YENİ MAĞAZA…
Sayfayı paylaş
29-05-2019

Kaliteli ve güler yüzlü hizmet anlayışıyla Bursa’nın Marketi olan Özhan, siz nerede biz oradayız sloganını hayata geçirmeye devam ediyor. Yıllardır Kükürtlü bölgesinde Pembeçarşı mağazasıyla tercih edilen  Özhan, dostlarına daha iyi şartlarda hizmet sunabilmek için Pembeçarşı mağazasını Oulu Caddesine taşıdı. Yüksek hizmet standartlarını Bursa’da her bölgeye götürmeyi hedefleyen Özhan,  Oulu Caddesi’ne açtığı Oulu şubesiyle fark yaratıyor.

 Özhan dostlarına her zaman en iyi, her bütçeye uygun hizmeti götürmek amacı ile yola çıkan marka, Bursa’nın  Osmangazi ilçesi Kükürtlü Mahallesi Oulu Caddesinde hizmet vermeye başladı. Tüketici talepleri ve istekleri doğrultusunda hizmet veren marka, bol çeşitli ürün gamıyla bölge halkına değerli alışveriş fırsatı sunuyor. Mutlu müşteri için mutlu alışveriş standartları oluşturan Özhan, şarküteriden, unlu mamüllere, en taze manav ürünlerinin bulunduğu manavdan, temel ihtiyaç ürünlerine, kozmetiğe ve daha bir çok ürün çeşidiyle bölge insanının alışverişini kolaylaştırıyor.

  Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Ayşen Yılmaz, ürün çeşitliliği, taze ve kaliteli ürün anlayışıyla yıllardır hizmet verdiğimiz Pembeçarşı mağazamızı müşterilerimizden gelen talep doğrultusunda, daha iyi hizmet sunabilmek için yakın bir bölgeye taşıdık. Oulu mağazamız hizmete girdi. Bundan sonra Özhan dostlarıyla Oulu mağazamızda buluşacağız, şeklinde konuştu.

close
Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için kişisel veri politikamız doğrultusunda çerezler kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için