Özhan Market

Özhan samimiyeti şimdi de Balat’da
Özhan samimiyeti şimdi de Balat’da
Sayfayı paylaş
29-05-2019

"Siz nerede biz oradayız" sloganıyla kaliteli hizmeti ve güveni dostlarının olduğu her yere taşıyan Özhan Marketler Zinciri, hizmet ağını genişleterek Balat’lı dostlarıyla buluştu. En iyi hizmeti verebilmek için güler yüz ve özveriyle hiç durmadan çalışan Özhan’ın Bursa’daki 36. mağazası olan Balat Şubesi 500 metrekare alanda toplam3 kasa ile dostlarını ağırlayacak. Bugün gerçekleştirilen ve yoğun ilgi gören Özhan Balat Şubesi’nin açılışı Bursa iş dünyasından önemli isimleri bir araya getirdi. Açılışa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Abdülkadir Karlık, BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk, Bursa Ticaret Borsası Başkanı Özer Matlı, Bursa Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Aydın başta olmak üzere iş dünyasından çok sayıda üst düzey yönetici katıldı. Mağazanın açılışında konuşan konuklar, 52. yılını kutlayan Özhan Marketler Zinciri’nin örnek bir şirket olduğuna değinerek, yerelde kalkınmanın lokomotifinin yerel markalar olduğuna dikkat çektiler. Özhan’ı Bursa’nın kalkınmasına olan desteklerinden ötürü tebrik eden konuklar, yıllardır güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışından taviz vermeyen Özhan Marketler Zinciri Balat Şubesi’nin hayırlı olması temennisinde bulunarak hep birlikte mağazanın açılış kurdelesini kestiler.

ALIŞVERİŞLER PARO’YLA RENKLENDİ

Özhan Marketler Zinciri, hayata geçirdiği Paro Dünyası ayrıcalıklarını diğer şubelerde olduğu gibi Balat Şubesi’nde de Özhan dostlarının hizmetine sokacak. Özhan Kart’a eklenen paro özelliği sayesinde anlaşmalı işyerlerinde ve Özhan mağazalarında alışveriş keyfi paroyla renklenecek. Bunun yanı sıra mağazaya kadar gelemeyecek Özhan dostları için de bir alternatif oluşturuldu. İnternet imkanı olan her yerden bursaninmarketi.com’a giren Özhan dostları diledikleri ürünleri sipariş edip Özhan kalitesi ve ayrıcalıklarından faydalanacaklar. Tüm bunların yanında Özhan Kart ile yapılan alışverişlerde geçerli özel kampanya ve promosyonlar da Özhan dostlarını bekliyor.

KALİTESİ TESCİLLİ

ISO 22000 alan ilk yerel market unvanına sahip Özhan Marketler Zinciri, şarküteri, peynir, meze, zeytin, tatlı, yufka, sigara böreği, sucuk, bakliyat gibi Özhan markalı birçok ürünü dostlarının damak tadına sunuyor.  Özhan Balat şubesinde de zengin marka seçeneklerinin yanı sıra et ve et ürünleri, şarküteri grubu, meşrubat, baklava ve tatlı çeşitleri, deterjan ve gıda reyonları, kozmetik ile ihtiyaç duyulan her ürünü bulmak mümkün. Özhan, gıda konusunda mevcut en yüksek standart olan K-Q TSE-ISO-EN 9000 Kalite Güvence Sistemi ve G-F TSE-ISO-EN 22000 Gıda Güvenliği Belgesi’ne de sahip.

close
Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için kişisel veri politikamız doğrultusunda çerezler kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için