Özhan Market

Özhan ve Red bull sponsorluğunda Anadolu Break Bursalılarla buluştu.
Özhan ve Red bull sponsorluğunda Anadolu Break Bursalılarla buluştu.
Sayfayı paylaş
29-05-2019

2014 senesinde Red Bull tarafından hayata geçirilen Anadolu Break belgeseliyle temelleri atılan Red Bull Anadolu Break gösterisi, Özhan Marketler Zinciri’nin resmi sponsorluğunda izleyicinin yoğun ilgisiyle ikinci kez sanatseverlerle buluştu. Sokağın ruhundan doğan breakdans ile toprağın gücünü yansıtan Anadolu danslarını buluşturan gösteri, 9-16 Nisan tarihleri arasında İzmir, Adana, Bursa, İstanbul ve Ankara’da gerçekleşecek.

İkinci yılında da ilk yılında olduğu gibi 5 şehri gezecek olan turnenin koreograflığını ünlü dans topluluğu Flying Steps’in kurucularından Kadir ‘Amigo’ Memiş üstlendi. Müzik direktörlüğünü Berlin’de yaşayan besteci Nevzat Akpınar, müziklerin aranjörlüğünü ise yerli Hip Hop sahnesinin usta "beat-maker"ı Da Poet’in yaptığı gösteri, modern ile gelenekselin birlikteliğinden doğan dansların ve kültürün hikâyesini sahneye taşıdı.

Özhan Marketler Zinciri Halkla İlişkiler Sorumlusu Ayşen Yılmaz, ‘Özhan markası ve Redbull işbirliğiyle düzenlediğimiz bu güzel gecede Özhan dostlarından ve Bursalılardan güzel tepkiler aldık. Özhan Market çalışanları ve Özhan dostlarını da gecede unutmadık. En çok Red bull alışverişi yapan Özhan dostlarını ve en çok  Red bull satışı yapan Özhan personelini hediye biletlerle ödüllendirdik. İki markanın enerjisi birleşince muhteşem bir show ve gece ortaya çıktı. Ulusal markalarla yeni ortak projeler konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Bursa’ya değer katacak yeni projelerle, yakında Bursalıların karşısında olacağız. ’ şeklinde konuştu.

close
Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için kişisel veri politikamız doğrultusunda çerezler kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için