Özhan Market

Özhan'da hijyen en üst seviyede !
Özhan'da hijyen en üst seviyede !
Sayfayı paylaş
15-03-2020

Hem müşterileri hem de çalışanları için tüm mağazalarında aldığı hijyen önlemleriyle Özhan, Bursa'da fark yaratıyor. Mağazaların içerisinde oluşturulan hijyen noktalarıyla hem çalışanlar hem de müşteriler ellerini dezenfekte edebiliyor. Tüm Özhan mağazalarında; ürünlerin sergilendiği raflar, market arabaları, sepetler, kasalar, kasa bantları, POS makineleri, lavabolar ve gıda işleme alanları düzenli olarak temizleniyor ve dezenfekte ediliyor.
Ayrıca temas edilen tüm noktalar gün içerisinde sık sık antibakteriyel ürünlerle temizleniyor. Zeminler hijyen sağlamak adına gün boyunca dezenfekte edilip, mağazalara havalandırma sistemleriyle sık sık taze hava takviyesi yapılıyor.

Özhan'da üst seviyede hijyen önlemleri

Tüm personeline hijyen eğitimleri vererek, kişisel hijyenleri için gerekli ekipmanı sağlayan Özhan, hijyen önlemlerini arttırdı. Tüm mağazalarında çalışan kasa personeline eldiven kullanma zorunluluğu getiren Özhan, hem çalışanlarının hem de müşterilerinin sağlığını önemsiyor.

Özhan Marketler Zinciri Reklam ve Halkla İlişkiler Müdürü Ayşen Yılmaz, mağazalarımızda her daim uyguladığımız hijyen standartlarını korurken aldığımız yeni tedbirlerle dezenfektasyonu üst noktaya taşıdık. Son günlerdeki hassasiyet dolayısıyla tüm mağazalarımızda hijyen noktaları oluşturduk, bu noktalardaki dezenfekte cihazlarını misafirlerimizin kullanımına sunduk. Ayrıca mağazalarımızda üst düzey önlemler aldık, gün boyunca temas noktaları dezenfekte ediliyor. Dezenfektasyon işlemlerinde insan ve çevre sağlığını göz önünde bulundurarak özel ürünler kullanıyoruz. Bursalılar gönül rahatlığıyla sağlıklı bir şekilde alışverişlerini yapabilirler' şeklinde konuştu.

close
Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için kişisel veri politikamız doğrultusunda çerezler kullanıyoruz. Daha fazla bilgi için